Win penningen voor je vader (adv)

Onder de slogan Stunten met Munten komen de Goorse winkeliers in aanloop naar School- en Volksfeest weer met een penningenactie ter gelegenheid van vaderdag. Bij aankoop in één van de deelnemende winkels kan deze week kans gemaakt worden op een zakje Schoolfeest-penningen. De actie is gestart en en loopt tot en met zaterdag 15 juni 12.00 uur. De winnaars worden zaterdag geloot en bekendgemaakt. Zij worden gebeld door de winkeliers, waarna de penningen af te halen zijn.

Deelnemende winkels:
Wiemerink, De Wereldwinkel, Schuurman Schoenen, NSW10, Bella Donna, Die Grenze, Sport Inn, Tuunte, Qinn, Lekker Leuk, Kranenberg Juweliers, Hoftrends Mannen, Hoftrends, Primera de Bandijk, Landhuis Living, Wiljans Wijnhuis en De Oranjerie.

Gerelateerde berichten

  • Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest10 oktober 2016 Schone munten wachten op nieuw Schoolfeest Het is een jaarlijks terugkerend ritueel en de commissieleden van de stichting Goors School en Volksfeest maken er altijd een gezellige bijeenkomst van. De duizenden penningen die van hand […]
  • Donderdag is Schoolfeest GEEL…31 mei 2016 Donderdag is Schoolfeest GEEL… Nog krap vier weekjes te gaan tot het weekend van het Feest der Feesten. Het weekend van “vretten, zoepen en op de proeme kroep’n”. Het weekend dat iedereen je vriend is en dat er meer e […]
  • D’r an met de lippe…21 juni 2016 D’r an met de lippe… Iemand al een bekeuring gehad op Schoolfeestweide? De plaatselijke bonnenbrigade was er als de kippen bij om op te treden tegen foutparkeerders. Het valt niet mee om daar een plaatsje te […]
  • Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start18 mei 2016 Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start Hofstreek FM start dit weekend weer met het jaarlijkse radiospel ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’. De komende vijf zaterdagen kunnen Gorenaren tussen 16.00 uur en 17.00 uur weer op zoek […]
  • Penningmeester kocht penningen in de Tent, verder ontkent hij3 januari 2017 Penningmeester kocht penningen in de Tent, verder ontkent hij Het dossier rondom de fraude bij de Goorse huurdersvereniging is nog lang niet gesloten. Sterker nog: de penningmeester ontkent op zijn beurt dat hij duizenden euro's verduisterd heeft uit […]