Geen Eurovisie Songfestival in De Mossendam

Er komt definitief geen Eurovisie Songfestival naar Goor. De Mossendam had als ludieke actie zich kandidaat gesteld en stond tussen een lijst van prominente plaatsen en locaties zoals in Maastricht (Congrescentrum), Amsterdam (RAI), Rotterdam (Ahoy) en Arnhem (Ziggo Dome). De vrijwilligers van de sporthal hebben nu een officiele reactie ontvangen, waarin de organisatie hen heeft geschrapt. Ze kunnen niet aan de lijst met dolle eisen (zoals een tribune voor 10.000 bezoekers en 3000 slaapplekken) voldoen.

Gerelateerde berichten

  • Goorse delegatie Slow Down in Stockholm10 mei 2016 Goorse delegatie Slow Down in Stockholm Ze volgden vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in de zogenoemde 'pop up-bar' van de Nederlandse deelnemer Douwe Bob in Stockholm en zagen daar dat de Nederlandse […]
  • Goorse tennisfanaten op Roland Garros30 mei 2017 Goorse tennisfanaten op Roland Garros Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de […]
  • 140 vluchtelingen van Goor naar Hoogkarspel11 november 2015 140 vluchtelingen van Goor naar Hoogkarspel De vluchtelingen hebben Goor weer verlaten. Tussen 14.00 en 15.00 uur werden de 140 asielzoekers opgehaald met bussen. Na de tijdelijke opvang in De Mossendam worden zij allemaal […]
  • Weigerende vluchtelingen overnachten toch in De Mossendam6 november 2015 Weigerende vluchtelingen overnachten toch in De Mossendam De vijftig vluchtelingen, die niet te spreken zijn over de opvangplek in De Mossendam, overnachten tóch in de Goorse sporthal. Sinds hun aankomst maakten ze met veel amok kenbaar dat ze […]
  • Update: Weigerende vluchtelingen weer bij De Mossendam6 november 2015 Update: Weigerende vluchtelingen weer bij De Mossendam Zo'n vijftig vluchtelingen houden voet bij stuk en weigeren nog steeds sporthal De Mossendam binnen te gaan. Zij willen een betere opvangplek. Ook burgemeester Ellen Nauta kon hen niet […]