Geen Eurovisie Songfestival in De Mossendam

Er komt definitief geen Eurovisie Songfestival naar Goor. De Mossendam had als ludieke actie zich kandidaat gesteld en stond tussen een lijst van prominente plaatsen en locaties zoals in Maastricht (Congrescentrum), Amsterdam (RAI), Rotterdam (Ahoy) en Arnhem (Ziggo Dome). De vrijwilligers van de sporthal hebben nu een officiele reactie ontvangen, waarin de organisatie hen heeft geschrapt. Ze kunnen niet aan de lijst met dolle eisen (zoals een tribune voor 10.000 bezoekers en 3000 slaapplekken) voldoen.

Gerelateerde berichten

  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Goorse delegatie Slow Down in Stockholm10 mei 2016 Goorse delegatie Slow Down in Stockholm Ze volgden vanavond de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in de zogenoemde 'pop up-bar' van de Nederlandse deelnemer Douwe Bob in Stockholm en zagen daar dat de Nederlandse […]
  • Goorse tennisfanaten op Roland Garros30 mei 2017 Goorse tennisfanaten op Roland Garros Een onvergetelijke dag met een mooi oranje tintje voor een tiental Goorse tennisfanaten, gisteren in Parijs. Naast het gravel van het beroemde Roland Garros in Parijs, zaten zij op de […]
  • 140 vluchtelingen van Goor naar Hoogkarspel11 november 2015 140 vluchtelingen van Goor naar Hoogkarspel De vluchtelingen hebben Goor weer verlaten. Tussen 14.00 en 15.00 uur¬†werden de 140 asielzoekers opgehaald met bussen. Na de tijdelijke opvang in De Mossendam worden zij allemaal […]