Gewonde kat gevonden Laarstraat / Blauwververij

Op de hoek van de Laarstraat / Blauwververij is vanmorgen een gewonde kat gevonden. Ze is waarschijnlijk aangereden en is naar de dierenkliniek aan de Hengevelderstraat gebracht. Ze maakt het naar omstandigheden goed. Bent u de eigenaar van de kat, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Dier Medisch Centrum.

Gerelateerde berichten

  • Goorse jeugdloop zoekt kinderen7 augustus 2015 Goorse jeugdloop zoekt kinderen De animo voor de jeugdloop aan het begin van het programma van de Ronde van Goor, georganiseerd op zaterdag 22 augustus, is nog altijd minimaal. Tot op heden heeft slechts één kind zich […]
  • Intraga Goor bijna ter ziele23 september 2009 Intraga Goor bijna ter ziele Onderneming Intraga in Goor stopt per 1 januari 2010. De eigenaar van het IVECO-lease-bedrijf Reik Wibbelink gaat per 1 oktober met de VUT. Met ingang van 1 januari draagt hij het bedrijf […]
  • Beachsoccer eindigt in mineur23 augustus 2015 Beachsoccer eindigt in mineur Een schitterend voetbalweekeinde op het Schoolfeestplein eindigde vanmiddag toch in mineur. Het Beachsoccer-toernooi werd vroegtijdig gestaakt na ongeregeldheden tijdens het afsluitende […]
  • Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie26 maart 2011 Buddy’s 3 voltooit unieke trilogie Het is een unicum in de rijke geschiedenis van het Goorse biljarten. Een prestatie die gisteravond dan ook uitbundig werd gevierd bij de thuisbasis, Café de Buddy’s. Naast het tweede zijn […]
  • Heeckeren en Puntdak beste volleyballers23 december 2013 Heeckeren en Puntdak beste volleyballers Heeckeren en de Puntdak zijn vandaag de winnaars geworden bij het kerstvolleybaltoernooi van Dynamiek. In sporthal de Mossendam wonnen de Teletubbies Junior van Heeckeren bij de groepen […]