Schoolfeestnieuws in het kort (1)


Met nog minder dan twee weken voor de boeg starten we bij Goorsnieuws weer met de populaire rubriek Schoolfeestnieuws in het kort met allerhande weetjes over de moeder aller tentfeesten.

Zo is er dit jaar toch geen witbier te verkrijgen in de Tent. Ondanks de inbreng op de vergadering heeft het weizen de Tent nog niet gehaald tijdens de komende editie. Ook is er geen alcoholvrij-bier te verkrijgen. Dat heeft volgens de organisatie te maken met het gegeven dat het anders lastig controleren is bij de leefdtijdsgrens.

Dit jaar zijn er twee debutanten in De Allegorische Optocht. De groep Struuk’n Duukers en V’ruit kennen hun vuurdoop. Heb jij nog leuke weetjes of foto’s van de voorbereiding. Mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Niet alleen de aloude Schoolfeestartiesten hebben zich van hun creatieve kant laten zien de afgelopen weken. Ook de jeugd heeft de nu een eigen nummer. Gijs Busschers en Dylan […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)18 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Er komen dit jaar nieuwe bogen voor de entree van de Tent. Deze worden in de komende dagen geplaatst door de bouwcommissie. - Ik en de Rest (2016) gaat dit jaar voor de vijfde […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)20 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Anne Tuinte krijgt op haar Facebookpagina veel bijval met haar plan voor een 'prikkelarme kermis'. De Goorse pleit voor een uurtje of een middag Schoolfeestkermis zonder harde muziek […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (16)23 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (16) - Vishandel Verdriet heeft zich niet uit het veld laten slaan door de brand die gisteren hun viskraam teisterde. Slagvaardig hebben de broers Gerrit en Jan gisteren een vervangende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (1) - Met nog minder dan drie weken voor de majestueuze aftrap van het feest der feesten, dompelen wij ons langzamerhand ook onder in de Scholfeestroes. Vanaf nu zijn we er dagelijks met […]