Schoolfeestnieuws in het kort (1)


Met nog minder dan twee weken voor de boeg starten we bij Goorsnieuws weer met de populaire rubriek Schoolfeestnieuws in het kort met allerhande weetjes over de moeder aller tentfeesten.

Zo is er dit jaar toch geen witbier te verkrijgen in de Tent. Ondanks de inbreng op de vergadering heeft het weizen de Tent nog niet gehaald tijdens de komende editie. Ook is er geen alcoholvrij-bier te verkrijgen. Dat heeft volgens de organisatie te maken met het gegeven dat het anders lastig controleren is bij de leefdtijdsgrens.

Dit jaar zijn er twee debutanten in De Allegorische Optocht. De groep Struuk’n Duukers en V’ruit kennen hun vuurdoop. Heb jij nog leuke weetjes of foto’s van de voorbereiding. Mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Niet alleen de aloude Schoolfeestartiesten hebben zich van hun creatieve kant laten zien de afgelopen weken. Ook de jeugd heeft de nu een eigen nummer.¬†Gijs Busschers en Dylan […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)27 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)20 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: "In de Goorse tent". Het filmpje is via […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)18 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Er komen dit jaar nieuwe bogen voor de entree van de Tent. Deze worden in de komende dagen geplaatst door de bouwcommissie. - Ik en de Rest¬†(2016) gaat dit jaar voor de vijfde […]