Schoolfeestnieuws in het kort (1)


Met nog minder dan twee weken voor de boeg starten we bij Goorsnieuws weer met de populaire rubriek Schoolfeestnieuws in het kort met allerhande weetjes over de moeder aller tentfeesten.

Zo is er dit jaar toch geen witbier te verkrijgen in de Tent. Ondanks de inbreng op de vergadering heeft het weizen de Tent nog niet gehaald tijdens de komende editie. Ook is er geen alcoholvrij-bier te verkrijgen. Dat heeft volgens de organisatie te maken met het gegeven dat het anders lastig controleren is bij de leefdtijdsgrens.

Dit jaar zijn er twee debutanten in De Allegorische Optocht. De groep Struuk’n Duukers en V’ruit kennen hun vuurdoop. Heb jij nog leuke weetjes of foto’s van de voorbereiding. Mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (16)23 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (16) De penningentaxi van de stichting Doors Wide Open zal ook dit jaar weer rijden. Voor drie Schoolfeestpenningen kan iemand zich, binnen Goor, van en naar de Tente laten brengen. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)20 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (13) Een vreemd, nogal achterhaald, bericht op tekst-tv van Hofstreek Omroep dat werd opgemerkt door Martijn Tusveld. Daarin onder meer de tekst 'Dit jaar helaas geen Schoolfeest vanwege […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)19 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Het eerste vaatje Schoolfeestbier is gisteren, volgens traditie, aangeboden aan de deelnemers van de optocht bij de Schoolfeestloodsen. Optochtcommissie-voorzitter Eltjo Lansink gaf […]