Musical, zomermarkt en rolstoeltennis

De activiteitenagenda meldt voor dit weekeinde eerst de eindvoorstelling van de musicalgroep van de muziekschool onder de titel ‘Wat een poppenkast’. Morgenmiddag is er een zomermarkt (foto) bij De Stoevelaar die om 14:30 uur begint. Zondagmiddag is er een rolstoeltennis-clinic met onder meer de Goorse international Maarten ter Höfte. Dat is op de banen van tennisvereniging De Mossendam. Zondagmiddag is ook het soosgebouw in de Schoolstraat weer geopend voor het ZondagMiddagCafé voor senioren. Voor alle activiteiten check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices24 november 2017 Revue, A Capellafestival en Hofpopvoices Een overvolle evenementenagenda voor wat betreft het laatste weekend van november met vanavond en morgenavond de 3e en 4e Goorse Revue in zaal De Ster. Deze voorstellingen zijn volledig […]
  • Activiteiten voor ouderen bij De Wedde10 januari 2016 Activiteiten voor ouderen bij De Wedde Ontmoetingscentrum ‘De Wedde’ in De Stoevelaar organiseert ook in het nieuwe jaar diverse activiteiten voor de inwoners uit Goor. Die kunnen elkaar ontmoeten voor een praatje, deelnemen […]
  • Clinic Oranje Rolstoeltennissers6 juni 2019 Clinic Oranje Rolstoeltennissers Het Goorse tennistalent Maarten ter Hofte komt volgende week zondag met het Nederlandse juniorenteam naar het Friends & Family Summer Tournement van Tennis Vereniging de Mossendam. […]
  • Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi9 april 2018 Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi Maarten ter Hofte is dit weekeinde verrassend winnaar geworden van het Knokke Zoute Junior Open Roller-tennistoernooi. Het Goorse rolstoeltennistalent bereikte in de Belgische kustplaats […]
  • Vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen komen samen3 januari 2017 Vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen komen samen Een dag vol activititeiten in en om de Laarschool, komende donderdag. Daar komen vluchtelingenkinderen en Goorse kinderen samen samen voor allerlei activiteiten. Het initiatief is genomen […]