Ook N346 vanaf kruising tot Hengelerbrug nu afgesloten

Sinds deze week is – naast de Hengelerbrug bij Goor – ook de toegangsweg naar de brug afgesloten voor werkzaamheden. Het betreft de N346 vanaf de kruising (nabij Firezone) tot aan de brug. Het wegdek wordt vervangen. Dit werk stond in de planning voor 2021/2022 maar de Provincie Overijssel heeft deze werkzaamheden naar voren gehaald, zodat het tegelijk is met de renovatie van de brug. De afsluitingen van de brug en de provinciale weg duren nog een week, tot en met vrijdag 21 juni. Het autoverkeer wordt tot die tijd omgeleid via de Iependijk en N346 (Deldensestraat). Vanaf daar is er aansluiting met de omleiding die al was ingesteld voor de werkzaamheden aan de Hengelerbrug (zie hieronder). Voetgangers en (brom-)fietsers worden omgeleid via de route Haaksbergerweg, Oude Haaksbergerweg, Gondalaan en Deldensestraat.


Gerelateerde berichten

  • Weg van Goor naar Lochem weer open5 augustus 2017 Weg van Goor naar Lochem weer open De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  […]
  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten4 juli 2017 Weg naar Hengelo eind juli gedeeltelijk afgesloten De provinciale weg N346 tussen Goor en Hengelo wordt van maandag 24 juli tot en met zaterdag 29 juli voor een deel volledig afgesloten voor werkzaamheden aan het wegdek. Dat is bekend […]
  • Hengelerbrug langer dicht19 juni 2019 Hengelerbrug langer dicht De afsluiting van de Hengelerbrug gaat langer duren. De brug is in slechte staat en heeft extra onderhoud nodig. De brug over het Twentekanaal gaat nu volgende week donderdag (27 juni) […]
  • A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo6 november 2017 A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo Door de afsluiting van een wegvak in het centrum van Markelo is de snelweg A1 vanuit die richting voor autoverkeer vanuit Goor moeilijk te bereiken deze week. Het gedeelte van de Holterweg […]