Reggehof opent brasserie

Verenigings- en evenementencentrum De Reggehof gaat een nieuwe brasserie openen. In de zogenoemde RH-Brasserie kan dagelijks vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur worden geluncht of een drankje met een hapje worden genuttigd. De nieuwe RH Brasserie gaat komende woensdag voor het eerst open en bestaat naast een gedeelte van de foyer ook, bij goed weer, uit het terras voor de ingang op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Filmfestival krijgt zeker een vervolg12 november 2019 Filmfestival krijgt zeker een vervolg Het Filmfestival in de Goorse Reggehof was afgelopen zondag wederom een groot succes en krijgt een vervolg tijdens een vijfde editie op 8 november van het volgend jaar. Een behoorlijk […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Ouderen op de lunch bij leerlingen17 mei 2017 Ouderen op de lunch bij leerlingen Bewoners van de Stoevelaar komen morgen weer op bezoek op de Waerdenborch. De tweedeklassers zijn druk bezig met het voorbereiden van een gezellige ochtend. De ouderen worden door de […]
  • Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink5 juni 2016 Vechtpartij op terras, aanhouding op ’t Jannink Een vechtpartij op het terras bij Bar Bistro d'Olde Smidse heeft geleid tot een klopjacht van de politie op één van de vechtersbazen. De ruzie ontstond na een woordenwisseling van twee […]
  • Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door29 augustus 2016 Olde Smidse zet Goorsnieuws-feest door Het uiterst succesvolle jubileumfeest van Goorsnieuws.nl dat vorig jaar 10 jaar bestond, krijgt een vervolg. Onder de titel 'Smidse Zomeravondparty' is er komende vrijdagavond de nodige […]