Ronnie Vrielink 50 jaar

Na zijn voetbalcarri√®re bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de “smasher” van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst in de 3e helft. Vandaag is onze Partygangster vooral Abraham. Jawel, Ronnie is vandaag 50 en kan lekker tekeer gaan op zijn eigen feestje. Natuurlijk zijn er de felicitaties voor Ronnie namens de familie, de teammaatjes en de Partygangsters. En nu….bier!!!

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor Ronny van Dijk2 april 2017 Abraham voor Ronny van Dijk De tuin is versierd, de eerste toost is uitgebracht, het feest kan nu gaan beginnen. Ronny van Dijk viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Namens de familie, vrienden en de buren wordt de […]
  • Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet2 juni 2017 Ali poetst de plaat nu hij Abraham ziet Vandaag is Ali " Poetsj " Kuzucu 50 jaar geworden. Ali dankt zijn bijnaam aan zijn jarenlange inzet als autopoetser.¬†Gisteren hebben de collega`s van autobedrijf Haafkes hem verrast met […]
  • Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s1 april 2015 Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s Met maar liefst 49 Abraham`s is Ronnie Spoelder zijn tuin opgesierd nu hij vandaag ook lid is geworden van de club van vijftig. "Hij hef `t spul nog fijn in orde en kan d`r nog joar`n […]
  • Abraham voor Rickard Bromander13 maart 2017 Abraham voor Rickard Bromander Rickard Bromander is vandaag ook toegetreden tot de club van 50. Rickard is vele jaren geleden voor zijn grote liefde Irma vanuit Zweden naar Nederland gekomen en eenmaal in Goor is hij er […]
  • Eduard Wending ziet Abraham16 januari 2012 Eduard Wending ziet Abraham Eduard Wending is op 15 januari 50 jaar geworden. "Edje" hoort nu bij de club van 50. De tuin aan de Staringstraat is prachtig versierd door Noor, Pepijn en Jip samen met familie en […]