Jarige Jorn gewekt door Relliesirene

Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht naar de Schoolstraat trokken. Daar moest namelijk nog even een kleine ‘aubade’ gebracht worden aan Rellielid Jorn Leusink. Hij is op deze dag 25 jaar geworden en werd op deze manier in het zonnetje gezet. Ook via deze weg willen de leden van de Rellie, Jorn nog even van harte feliciteren !


Gerelateerde berichten

  • De Rellie kan’t nit loat’n….30 december 2021 De Rellie kan’t nit loat’n…. En toch weer een beetje spektakel door de Goorse straten deze avond. De mannen van de Goorse Biertent Rellie gingen met een fraai opgetuigd vrachtwagentje met aanhanger door Goor en […]
  • Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend27 oktober 2021 Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is vanaf heden elke donderdagmiddag geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur. Afwisselend is daar dan kaarten, Rummikub, sjoelen en bingo voor de Goorse […]
  • ZondagMiddagCafé terug van weggeweest6 oktober 2021 ZondagMiddagCafé terug van weggeweest Na een lange coronaperiode wordt ook het ZondagMiddagCafé in Goor weer in ere hersteld. Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is volgende week zondag, 17 oktober, geopend voor senioren uit […]
  • De Malbergschool in de Schoolstraat…22 augustus 2021 De Malbergschool in de Schoolstraat… Voor de Goorse schooljeugd is vanaf morgen de vakantiepret voorbij en dat is reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de archieven te duiken en daarin vergane Goorse […]
  • Allemachtig wat prachtig…29 juni 2021 Allemachtig wat prachtig… Het eerste weekend in anderhalf jaar waarin het leek dat de wereld een beetje open ging en alles weer liet zien wat het leven zo mooi maakt. Met elkaar en samen een feestje vieren. Het […]