Jarige Jorn gewekt door Relliesirene

Op de vroege zondagochtend klonk er een sirene door de Goorse straten. De verantwoordelijken waren de leden van de Goorse Biertent Rellie die voor de zondagse vergadering eerst in optocht naar de Schoolstraat trokken. Daar moest namelijk nog even een kleine ‘aubade’ gebracht worden aan Rellielid Jorn Leusink. Hij is op deze dag 25 jaar geworden en werd op deze manier in het zonnetje gezet. Ook via deze weg willen de leden van de Rellie, Jorn nog even van harte feliciteren !


Gerelateerde berichten

  • Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE)23 december 2016 Bankpas gevonden in de Schoolstraat (UPDATE) In de Goorse Schoolstraat is vrijdag een bankpas gevonden. Het gaat om een pas van de Rabobank die op naam staat van ene Ayoub. UPDATE: De bankpas is inmiddels overgedragen aan de politie […]
  • Goorse Pinkpop-versie voor Paul Gelen5 juni 2017 Goorse Pinkpop-versie voor Paul Gelen Zomaar in een achtertuin in de Goorse Schoolstraat. Diverse podia, veel muziek, tappunten en food-trucks. De kleur roze overheerst. De grote banners, plastic bekers en de polsbandjes laten […]
  • Senioren weer welkom op zondagmiddag14 maart 2019 Senioren weer welkom op zondagmiddag Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]
  • Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé14 januari 2016 Senioren weer welkom in Zondagmiddagcafé Het zogenoemde Zondagmiddagcafé wordt ook in het nieuwe jaar voortgezet in het Soosgebouw aan de Schoolstraat . Elke derde zondagmiddag gaan om 14.00 uur de deuren open voor alle senioren […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]