Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update)

fietsellen

Ellen Lansink stuurde een mail dat bovenstaande fiets op zondagavond is gestolen. Ze was even op bezoek bij haar zus die in de Dr. Schaepmanstraat woont en zag bij het weggaan dat de tweewieler weg was. “Het is binnen een paar minuten gebeurd.” De diefstal heeft rond half negen s’avonds plaatsgevonden. Het gaat om een damesfiets van het merk Batavus, type Greenparks. UPDATE: De fiets is weer terecht.

Gerelateerde berichten

  • Update: Vrouw vindt hond…26 november 2011 Update: Vrouw vindt hond… De lief en leed-redactie kreeg een mail van Gerjo Klein Horsman. Zijn vrouw, Monique van den Burg, heeft vanmiddag rond 14.30 uur op de Kerkstraat/Markeloseweg een loslopend hondje […]
  • Leren jas weer terug (update)9 maart 2011 Leren jas weer terug (update) Oene Loonstra mailde dat hij zijn leren jas kwijt is. De RTV Oost-presentator was afgelopen maandag bij De Ster voor de viering van Rosenmontag en zag bij het weggaan tot zijn schrik dat […]
  • Bril vermist bij Heeckerenschool (update)11 februari 2012 Bril vermist bij Heeckerenschool (update) In de categorie van de vermiste artikelen deze keer een verzoek van Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink. "Donderdag is mijn zoon, Sam Zwierink, zijn bril verloren. Waarschijnlijk voor de […]
  • schildpad_gevonden2907210229 juli 2012 Schildpad gevonden in Lindelaan (update) Op de hoek van de Lindelaan met de Dr. Schaepmanstraat is een schildpad gevonden, het gaat vermoedelijk om een geelwang. De eigenaar kan contact opnemen met Karin Dekkers. Update: De […]
  • Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update)4 september 2012 Fiets gestolen tijdens Goorse avond (update) In de categorie vermiste artikelen vandaag een fiets. “In de nacht van zaterdag op zondag is mijn fiets gestolen. Ik had deze geplaatst bij de overdekte fietsenstalling achter De Reggehof […]