Schoolfeestnieuws in het kort (3)

De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd uit Voorst zorgt voor de levering en de opbouw. Goorse Schoolfeestvrijwilligers gaan daarna aan de gang met het interieur.

Het Schoolfeestlied ‘Wie bloast de Tente in en oet’ zal vanavond worden opgenomen in De Reggehof. Het nummer van het jubilerende Apollo wordt vastgelegd en gemixed door het Goorse Lentelink Sound Studio en later deze week via deze site en social media worden gepresenteerd.

De Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl is klaar en zal komende woensdag huis-aan-huis worden bezorgd samen met het Hofweekblad. In de krant diverse verhalen en wetenswaardigheden alsmede het Schoolfeestprogramma en fraaie fotocollages.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’22 juni 2019 Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’ De Schoolfeesthit van 2019 is klaar en via het wereldwijde web gepresenteerd. 'Wie bloast de Tente in en oet' van de jubilerende muziekvereniging Apollo is nu via het Youtube-kanaal van […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)22 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (7) Het foto-archief van de stichting School- en Volksfeest is vanaf nu openbaar en voor iedereen in te zien. In de afgelopen periode werden regelmatig nostalgische foto's via Facebook […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)14 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (1)  - Over exact een week begint de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. In de komende dagen blikken we in deze rubriek vooruit. De aftrap wordt verricht door de senioren. Dan […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)16 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Goed nieuws voor de vrouwen. Dit jaar zijn er weer twee soorten wij te verkrijgen in de Tent. Voorgaande jaren werd er gekozen voor een mix-wijn. Nu staat de droge en zoete variant […]