Grootse ‘Soapera’ Ditis Goorus in fabriekshallen TSB

Het Goorse smartlappenkoor Ditis Goorus gaat eind september een zogenoemde ‘Soapera’ opvoeren in de fabriekshallen (foto) van de voormalige Twentse Stoomblekerij (TSB) aan de Bunschotenstraat. Deze muzikale jubileumshow, Ditis Goorus bestaat 20 jaar, gaat over de strijd voor emancipatie in Twente, nu 100 jaar geleden en het rijke textielverleden van Goor. De authentieke fabriekshal met omliggend terrein zal als decor dienen. In de week voorafgaand aan de voorstellingen is er ook een expositie te bezichtigen op die plek. Ook zal de lokale omroep een hoorspel uitzenden. De voorstellingen met de titel ‘Roode rozen’ zijn op 27 en 28 september en de voorverkoop is inmiddels gestart. Toegangskaarten kosten €12,50 en zijn te koop bij Tankstation Hoek, Primera De Bandijk en The Read Shop.

Gerelateerde berichten

  • Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’20 augustus 2019 Hoorspel, krant en expositie rondom voorstelling ‘Rooje Rozen’ Het moet een groots gebeuren worden met veel publiek in de voormalige Stoombleekerij aan de Goorse Bunschotenstraat. De voorstelling Rooje Rozen van smartlappenkoor Ditis Goorus op 27 en […]
  • Items gevraagd voor tentoonstelling Stoomblekerij1 augustus 2019 Items gevraagd voor tentoonstelling Stoomblekerij Als onderdeel van het eerder aangekondigde theaterspektakel 'Rooie Roozen' van Smartlappenkoor Ditis Gôôrus, komt er ook een tentoonstelling over de Twentse Stoomblekerij in Goor. […]
  • Sjoowavond in Après ski-stijl23 januari 2017 Sjoowavond in Après ski-stijl De Sjoowavond zal dit jaar in winterse sferen plaatsvinden. Tijdens de 44e editie, op vrijdag 17- en zaterdag 18 maart, zullen veel zogenoemde Après ski-nummers ten gehore worden gebracht […]
  • Krant Smartlappenkoor deze week in de bus10 september 2019 Krant Smartlappenkoor deze week in de bus Onder de naam 'De Stoomboode' wordt deze week in Goor huis een huis een krant bezorgd die gaat over de bijzondere voorstelling van Smartlappenkoor Ditis Goorus op het voormalige […]
  • Constantijnschool winnaar Korenfestival Hengelo5 juni 2016 Constantijnschool winnaar Korenfestival Hengelo Het zangkoor van de Prins Constantijnschool heeft gisteren het korenfestival Amusing in Hengelo gewonnen. De zangers en zangeressen onder leiding van Carla Potters werden als beste […]