Puntdakschool gaat sluiten

De Puntdakschool wordt met ingang van 1 augustus 2020 gesloten. Het is volgens de beleidsmakers financiĆ«el niet haalbaar om met vier groepen te draaien en de directie vindt het ‘niet wenselijk’ om te werken in combinaties van drie klassen. De leerlingen van de Puntdakschool zullen na volgend schooljaar worden ondergebracht bij de Wiekslagschool. De twee scholen vormden al samen OBS De Whee en de samenvoeging werd anderhalf jaar geleden al aangekondigd. De ouders van de leerlingen zijn gisteravond per mail op de hoogte gesteld van het besluit om de Puntdakschool te sluiten. De Wiekslag zal door de uitbreiding in de komende jaren een metamorfose ondergaan. Daarvoor zijn inmiddels de eerste ontwerpen gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut1 juli 2020 Wiekslagschool wordt OBS De Boomhut De Wiekslagschool gaat vanaf volgend schooljaar verder onder de naam OBS De Boomhut. De school op het terrein tussen de Kievitstraat en Scherpenzeelseweg wordt op dit moment verbouwd en […]
  • Succesvolle beroepenweek op De Wiekslag18 juli 2018 Succesvolle beroepenweek op De Wiekslag Een uiterst succesvol en leerzaam project op De Wiekslagschool in de afgelopen week waar de zogenoemde beroepenweek voor alle groepen werd gehouden. In de weken voorafgaan zijn daarvoor […]
  • Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd19 december 2019 Wiekslag wint wederom Warme Truien-wedstrijd De Goorse basisschool De Wiekslag heeft voor de derde keer de zogenoemde Warme Truienwedstrijd van Hofpower gewonnen. In de categorie groep 5/6 vond de jury een combinatie van het ontwerp […]
  • Puntdak neemt afscheid van juf Greetje24 juli 2017 Puntdak neemt afscheid van juf Greetje Na 25 jaar is bij de Puntdakschool afscheid genomen van Greetje Leuvenink. Zij gaat na 25 jaar met pensioen. Juf Greetje begon haar loopbaan in 1974 in Almen en kwam in 1992 bij de […]