Weer hond vergiftigd in Goor

Er is weer een hond slachtoffer geworden van vergiftiging. In dit geval werd de zes-jarige teckel Kees van de familie Schomaker het slachtoffer van onverlaten die gif hebben gestrooid in de omgeving van de Heeckerenvijver (foto). “Wij weten niet precies waar of hoe het is gebeurd maar we laten hem altijd in die omgeving uit” aldus Yentl Schomaker die van de dierenarts de bevestiging heeft dat het daadwerkelijk om vergiftiging gaat en inmiddels aangifte heeft gedaan bij politie. Enkele weken geleden overleden in het centrum van Goor ook al twee honden na vergiftiging terwijl in een verder verleden op De Whee werd gewaarschuwd voor zogenoemde ‘gebakken sponzen’.

Gerelateerde berichten

  • Teckel aan komen lopen bij Yalp25 september 2017 Teckel aan komen lopen bij Yalp Bij speeltoestellenproducent Yalp aan de Enterseweg is vanmiddag een hondje aan komen lopen. Het is volgens de medewerkers een lieve teckel die het daar heel gezellig vindt maar […]
  • Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam17 mei 2017 Hond in beslag genomen na aanval op ’t Weldam De hond die gisteren een 6-jarig meisje in beide benen beet en daardoor flink werd toegetakeld, is vannacht in beslag genomen. Dat is naar verluid gebeurd in Goor. De eigenaresse van de […]
  • Waarschuwingen voor ‘gebakken sponzen’8 juli 2019 Waarschuwingen voor ‘gebakken sponzen’ Op Facebook worden hondenbezitters uit Goor gewaarschuwd voor zogenoemde 'gebakken sponzen'. Gisteren werd een melding gedaan van een vondst bij de voormalige kleuterschool bij de […]
  • Veel aandacht voor Goorse die moederschapschallenge hekelt15 februari 2016 Veel aandacht voor Goorse die moederschapschallenge hekelt Een bericht van de Goorse Kim Schomaker op Facebook ging direct 'viral' en trok zelfs de aandacht van de landelijke pers. Afgelopen vrijdag plaatste ze een bericht waarop ze de zogenoemde […]
  • Schapen dood gebeten bij Het Kukelnest26 februari 2020 Schapen dood gebeten bij Het Kukelnest In een weiland bij kinderboerderij Het Kukelnest zijn in het afgelopen weekeinde twee schapen dood gebeten. Dat is vermoedelijk gebeurt in de nacht van vrijdag op zaterdag. De schapen […]