Goorse Daan lokt Frenkie de Jong naar voetbalschool

Een simpel berichtje op Instagram sorteerde het gewenste effect voor Daan Zwierink die net een stage achter de rug heeft in Tanzania. “Hee Frenkie, hoe gaat het? Ik zag op Instagram dat jij momenteel ook in Arusha bent. Ik ben een Nederlandse student en loop hier stage op een voetbalschool die ook gesponsord wordt door Ajax. Het zou echt geweldig zijn als jij een keer langs zou kunnen komen deze week!” En aldus geschiedde. De miljoenenaankoop van FC Barcelona bracht het bezoekje en maakte er velen op de voetbalschool enorm blij mee. “Alleen jammer dat ik er zelf niet bij was” aldus Zwierink. Daarvoor was mijn stage net te vroeg afgelopen.”

Gerelateerde berichten

  • Zwierink naar voetbalschool in Tanzania8 april 2019 Zwierink naar voetbalschool in Tanzania Daan Zwierink gaat Goor voor twee maanden verlaten om te werken bij een voetbalschool in Tanzania. De voormalig zanger van de populaire boyband Mainstreet en speler van GFC 1, gaat in het […]
  • GFC-SVV na half uur beslist2 oktober 2021 GFC-SVV na half uur beslist GFC had vanmiddag in de tweede competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen weinig moeite met SVV’56 uit Sibculo.Het duel op sportpark Heeckeren in de vierde klasse F van het […]
  • GFC in slotfase onderuit bij SV Rijssen25 september 2021 GFC in slotfase onderuit bij SV Rijssen GFC heeft de eerste competitiewedstrijd in de vierde klasse H van het zaterdag amateurvoetbal nipt verloren. Bij SV Rijssen werd het na een late treffer 2-1 voor de gastheren. De rood […]
  • GFC speelt gelijk tegen Almen11 september 2021 GFC speelt gelijk tegen Almen GFC heeft het tweede bekerduel in de nieuwe competitie met 2-2 gelijk gespeeld.De ploeg van trainer Romano Lammertink kwam op achterstand in de eerste helft maar kwam nog vóór rust op […]
  • Isra nu 20 jaar en gezocht via Instagram24 augustus 2021 Isra nu 20 jaar en gezocht via Instagram Twee weken geleden berichtten we al over de voortdurende zoektocht naar Isra Aksema die 17 jaar geleden door haar vader werd meegenomen naar Libië nadat hij haar moeder Marisse van der […]