Goorse Daan lokt Frenkie de Jong naar voetbalschool

Een simpel berichtje op Instagram sorteerde het gewenste effect voor Daan Zwierink die net een stage achter de rug heeft in Tanzania. “Hee Frenkie, hoe gaat het? Ik zag op Instagram dat jij momenteel ook in Arusha bent. Ik ben een Nederlandse student en loop hier stage op een voetbalschool die ook gesponsord wordt door Ajax. Het zou echt geweldig zijn als jij een keer langs zou kunnen komen deze week!” En aldus geschiedde. De miljoenenaankoop van FC Barcelona bracht het bezoekje en maakte er velen op de voetbalschool enorm blij mee. “Alleen jammer dat ik er zelf niet bij was” aldus Zwierink. Daarvoor was mijn stage net te vroeg afgelopen.”

Gerelateerde berichten

  • Zwierink naar voetbalschool in Tanzania8 april 2019 Zwierink naar voetbalschool in Tanzania Daan Zwierink gaat Goor voor twee maanden verlaten om te werken bij een voetbalschool in Tanzania. De voormalig zanger van de populaire boyband Mainstreet en speler van GFC 1, gaat in het […]
  • Van tieneridool tot vlaggenist…21 november 2016 Van tieneridool tot vlaggenist… Een opmerkelijke carrièreswitch van Daan Zwierink. De Goorse zanger stapte onlangs uit het showbizz-leven na een aantal uiterst succesvolle jaren met de boyband Mainstreet en gooit nu […]
  • Twentsche voetbalschool naar vv Twenthe11 oktober 2016 Twentsche voetbalschool naar vv Twenthe Twenthe Goor organiseert samen met de Twentsche voetbalschool een activiteit in de herfstvakantie. Tijdens de zogenoemde Master of the Ball-voetbaldag kunnen kinderen aan de hand van […]
  • Daan na laatste concert: ‘Ik ga dit nooit vergeten’20 juni 2016 Daan na laatste concert: ‘Ik ga dit nooit vergeten’ Voor Daan Zwierink (foto, midden) zit het avontuur bij Mainstreet er nu echt op. De populaire boyband hield gisteren haar laatste concert voor duizenden fans. "Na vijf super jaren hebben […]
  • GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit14 mei 2017 GFC in de nacompetitie tegen Zenderen Vooruit GFC is er vanmiddag, ondanks een puike 4-0 zege op FC Het Centrum, niet in geslaagd om de nacompetitie te ontlopen. Doordat TVO bij BSC Unisson won, is GFC als 11e geëindigd in de vierde […]