Schoolfeestnieuws in het kort (5)

Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: “In de Goorse tent”. Het filmpje is via deze LINK te bekijken.

Een foutieve publicatie in het Schoolfeestboekje van dit jaar. Bij GFC wordt vermeld dat de wereld tussen draken en vikingen zal worden uitgebeeld tijdens de allegorische optocht. Dat is niet juist. De rood zwarten hebben wel als thema ‘Krachtpatsers uit de insectenwereld’. Bij de groep GVD staat helemaal geen uitleg. Deze mannen komen met ‘Koning Schoolfeest’ door de straten.

De stichting School en Volksfeest kan nog enkele vrijwilligers gebruiken die een tapdienst willen draaien of willen helpen bij de Etterieje. Dit door een aantal ‘last-minute’ afzeggingen. Wie zich geroepen voelt kan zich aanmelden via deze LINK.