Update: Snuf alweer weg…

Nienke Burgers-Dijksen heeft het er maar druk mee. “Het is weer zo laat…”, zegt ze. Haar konijn Snuf is alweer verdwenen. Nienke heeft echter het vermoeden dat iemand het konijn uit het hok heeft gehaald. “Hij kan er namelijk zelf niet uit”, aldus Nienke. Snuf is grijs met bruin gestreept en heeft zijn rechteroor half kapot. Wie het kleine konijntje gezien heeft kan contact opnemen met Nienke, 0547-274535.

Update: Snuf is erg ziek en verzwakt gevonden bij de Stoevelaar. Inmiddels is het konijn helaas overleden. 

snuf

Gerelateerde berichten

  • Ook Snuf kiest het hazenpad (update)14 september 2011 Ook Snuf kiest het hazenpad (update) In Goor zijn de laatste tijd een flink aantal konijnen vermist. Ook Snuf is er vandoor gegaan. Het konijn van de familie Burgers is sinds de nacht van vrijdag op zaterdag niet meer gezien. […]
  • Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update)24 juni 2013 Retriever Noah vermist Rembrandtstraat (Update) Noah, de zwarte Flatcoated Retriever van Carel is vanmorgen rond half elf weggelopen. Heeft u iets gezien, of weet u waar Noah is, dan graag contact opnemen met Carel via telefoon.  […]
  • Leren jas weer terug (update)9 maart 2011 Leren jas weer terug (update) Oene Loonstra mailde dat hij zijn leren jas kwijt is. De RTV Oost-presentator was afgelopen maandag bij De Ster voor de viering van Rosenmontag en zag bij het weggaan tot zijn schrik dat […]
  • Update: Zwarte hond weer terecht11 juli 2011 Update: Zwarte hond weer terecht Wouter ten Zijthof is zaterdagmiddag zijn zwarte hond kwijtgeraakt. De hond liep weg toen hij naar de ondergrondse afvalbak liep. Het gaat om een klein hondje met een witte bef. De hond […]
  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]