Femke Blaak 30 jaar

De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door familie en vrienden, die haar ook via deze weg in het zonnetje willen zetten.

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor Paul Gelen28 juli 2019 Abraham voor Paul Gelen Stukadoor Paul Gelen viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Vandaag geen gesmeer dus, maar heerlijk proosten met de familie, vrienden en de buren, die de jarige ook via deze weg in het […]
  • Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd12 september 2019 Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg […]
  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Fleur Lubbers 30 jaar17 juni 2011 Fleur Lubbers 30 jaar Fleur Lubbers viert vandaag haar 30ste verjaardag. Vrienden en familie van de Goorse verwachten een gezellige verjaardag, die naar verwachting tot in de late uurtjes zal duren. Via deze […]
  • ronald_westendorp50 220 oktober 2012 Ronald Westendorp ziet Abraham Ronald Westendorp mag zich vanaf heden tot de 50 jarigen rekenen. Dat is ook de uitkomst van de rekensom "18 jaar met 32 ervaring", zoals het spandoek in zijn tuin aangeeft. Het feest […]