Femke Blaak 30 jaar

De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door familie en vrienden, die haar ook via deze weg in het zonnetje willen zetten.

Gerelateerde berichten

  • Nog een zonnewijzer weggenomen14 januari 2014 Nog een zonnewijzer weggenomen De onverlaten die zonnewijzers hebben gestolen, hebben opnieuw toegeslagen in Goor. Aan de Deldensestraat is ook een zonnewijzer ontvreemd. De bewoners ontdekten dat zondagavond hun […]
  • Donkerblauwe fiets gestolen26 maart 2010 Donkerblauwe fiets gestolen In de mailbox van GoorsNieuws kwam opnieuw een melding van een fietsvermissing. Donderdagavond is een donkerblauwe damesfiets van het merk Gazelle gestolen. Het rijwiel is tussen 20.30 uur […]
  • Bom onder voortbestaan VVV9 december 2016 Bom onder voortbestaan VVV Het voortbestaan van de VVV Hof van Twente staat op losse schroeven. Aanleiding is een vertrouwensbreuk tussen het bestuur van de VVV en de gemeente en de actiewerkgroep […]
  • Open dag in Schoolfeestloodsen23 mei 2013 Open dag in Schoolfeestloodsen Komende zaterdag openen de Schoolfeestloodsen de deuren voor belangstellenden. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen bij de wagenbouwers en de Rellie. Men is […]
  • Autoshow en vakantiecheck bij Hartgerink26 mei 2009 Autoshow en vakantiecheck bij Hartgerink De vakantie staat voor de deur en veel mensen trekken er met de auto op uit. Om ervoor te zorgen dat de vakantie niet voortijdig strandt aan de kant van de weg i.v.m. autopech. Is […]