Femke Blaak 30 jaar

De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door familie en vrienden, die haar ook via deze weg in het zonnetje willen zetten.

Gerelateerde berichten

  • fotoruumpol21 juni 2012 Maikel Ruumpol is nu 30 jaar Maikel Ruumpol is vandaag 30 jaar geworden. De Gorenaar, die onder meer lokale bekendheid geniet van zijn acties op het voetbalveld, gaat zijn zesde lustrum vieren tijdens het Schoolfeest, […]
  • Fleur Lubbers 30 jaar17 juni 2011 Fleur Lubbers 30 jaar Fleur Lubbers viert vandaag haar 30ste verjaardag. Vrienden en familie van de Goorse verwachten een gezellige verjaardag, die naar verwachting tot in de late uurtjes zal duren. Via deze […]
  • ronald_westendorp50 220 oktober 2012 Ronald Westendorp ziet Abraham Ronald Westendorp mag zich vanaf heden tot de 50 jarigen rekenen. Dat is ook de uitkomst van de rekensom "18 jaar met 32 ervaring", zoals het spandoek in zijn tuin aangeeft. Het feest […]
  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarri√®re bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]
  • Nog een fiets ontvreemd in Goor21 juni 2011 Nog een fiets ontvreemd in Goor De derde fietsendiefstal in een paar dagen tijd. Afgelopen vrijdag werd ook de fiets van Marloes Haverkate gestolen in Goor. Ze had haar stalen ros een paar minuten bij de Action laten […]