Schoolfeestnieuws in het kort (6)

Spektakel en toestanden bij de Tente gisteravond. Daar kwamen de leden van de Goorse Biertent Rellie samen voor een bijzondere fotoshoot in het kader van het 70-jarig bestaan van het keurkorps. De vorming van de cijfers 7 en 0 werd onder meer vastgelegd door twee drones. Ook was er sprake van flinke rookontwikkeling toen een groot aantal fakkels werd ontstoken. Het resultaat van de shoot zal later te zien zijn.

De Crazy Jumbo, Europe Flyer en The Sound Machine zijn de nieuwe attracties op de kermis tijdens School en Volksfeest dit jaar. Met name The Sound Machine zal in het oog springen. Het is een gigantische personen- ventilator, waarin je tijdens de rit ronddraait en over de kop gaat.

Zoals immer spelen ook de Goorse winkeliers weer volop in op het Feest der Feesten met een wel heel ludieke actie van Albert Heijn Guido Brandenbarg. Hij introduceert een speciale gele Schoolfeestonderbroek met het opschrift ‘Mien Tente’. De boxershort wordt gratis verstrekt bij aankoop van een krat Grolsch bier.


Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)20 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Anne Tuinte krijgt op haar Facebookpagina veel bijval met haar plan voor een 'prikkelarme kermis'. De Goorse pleit voor een uurtje of een middag Schoolfeestkermis zonder harde muziek […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)22 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (13) * Naast het 140-jarig jubileum van het feest der feesten vieren ook de medewerkers van 'de radio' een bijzondere zilveren mijlpaal. Het is dit jaar voor de 25e keer dat het lokale […]