Schoolfeestnieuws in het kort (6)

Spektakel en toestanden bij de Tente gisteravond. Daar kwamen de leden van de Goorse Biertent Rellie samen voor een bijzondere fotoshoot in het kader van het 70-jarig bestaan van het keurkorps. De vorming van de cijfers 7 en 0 werd onder meer vastgelegd door twee drones. Ook was er sprake van flinke rookontwikkeling toen een groot aantal fakkels werd ontstoken. Het resultaat van de shoot zal later te zien zijn.

De Crazy Jumbo, Europe Flyer en The Sound Machine zijn de nieuwe attracties op de kermis tijdens School en Volksfeest dit jaar. Met name The Sound Machine zal in het oog springen. Het is een gigantische personen- ventilator, waarin je tijdens de rit ronddraait en over de kop gaat.

Zoals immer spelen ook de Goorse winkeliers weer volop in op het Feest der Feesten met een wel heel ludieke actie van Albert Heijn Guido Brandenbarg. Hij introduceert een speciale gele Schoolfeestonderbroek met het opschrift ‘Mien Tente’. De boxershort wordt gratis verstrekt bij aankoop van een krat Grolsch bier.