Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’

De Schoolfeesthit van 2019 is klaar en via het wereldwijde web gepresenteerd. ‘Wie bloast de Tente in en oet’ van de jubilerende muziekvereniging Apollo is nu via het Youtube-kanaal van deze site en social media te beluisteren én te bekijken. Het nummer gaat over de relatie van het 100-jarige Apollo met het School- en Volksfeest en wordt middels een videoclip ondersteund met fraaie historische beelden van de Goorse muziektrots en het Schoolfeest. Het nummer is geschreven door Paul Schabbink die het nummer ook zingt samen met Rachel Endeman. Het arrangement is van de Goorse maestro Carl Wittrock wiens zoon Silas voor de montage van de videoclip heeft gezorgd. De opname en de audio-mix is gedaan door Rogier Lentelink. ‘Wie bloast de Tente in en oet’ wordt volgende week zaterdag live vertolkt tijdens het Familie-spektakel van Apollo in de Tente. Het nummer én de clip is via deze LINK te beluisteren en te bekijken.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)22 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (7) Het foto-archief van de stichting School- en Volksfeest is vanaf nu openbaar en voor iedereen in te zien. In de afgelopen periode werden regelmatig nostalgische foto's via Facebook […]
  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]
  • Schoolfeestkrant met de primeur van ‘Laat me zien hoe hard je gaat’…15 juni 2018 Schoolfeestkrant met de primeur van ‘Laat me zien hoe hard je gaat’… De Schoolfeestkrant is uit en dat gaat hand in hand met de presentatie van het nieuwe Schoolfeestlied voor dit jaar. 'Laat me zien hoe hard je gaat' is de titel van het nummer dat is […]
  • Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer22 mei 2019 Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer 'Wie bloast de Tente in en oet' moet de Schoolfeestkraker van 2019 worden. Het nummer zal worden gespeeld door het grote orkest van Apollo terwijl er ook een instrumentale versie voor de […]