Fietsen en wandelen voor Duchenne Heroes

Op zaterdag 13 juli organiseren de Tempo-Team bikers voor de 3de keer de Bike of Hike&BBQ voor Duchenne Heroes. Op deze dag is het mogelijk om op de mountainbike of met de racefiets te fietsen of te wandelen door Twente. Er zijn mountainbike-tochten uitgezet van 30, 50- en 70 kilometer terwijl de racefietsers 90 kilometer af kunnen leggen. De wandtocht zal circa twee- en een half uur duren.

De start/finish- en BBQ locatie is het clubgebouw van de Goorse MHC (hockeyvereniging) aan de Rubensstraat in Goor. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via Marike Thijsen per mail. Telefoon: 06-19908224. Voor wie wil fietsen maar geen fiets heeft, kan een tweewieler geregeld worden. Kosten: €10,- voor de activiteit en een minimale bijdrage van €12,50 voor de BBQ.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien7 september 2018 Goorse Duchenne Heroes-mountainbikers laten zich uitzwaaien De Goorse mountainbikers Raymond Koeleman en Marike Thijssen zijn er klaar voor. Komende zondag gaan ze van start in Duchenne Heroes. In zeven dagen tijd rijden ze vervolgens over een […]
  • Lezing sportvoeding ten behoeve van Duchenne Heroes24 februari 2019 Lezing sportvoeding ten behoeve van Duchenne Heroes In het pand van Hoftrends Mannen vindt donderdag 28 februari (aanvang 20.00 uur) een lezing over sportvoeding plaats. Deze avond is interessant voor eenieder die meer wil weten over […]
  • Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes15 januari 2019 Spinningmarathon voor Duchenne op voorhand al een succes Bij de Goorse sportschool Movado Sports wordt komende maandag 21 januari een drie uur durende spinningmarathon georganiseerd. Die blijkt op voorhand al een groot succes te zijn. Per […]
  • Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes11 april 2019 Oud ijzerinzameling voor Duchenne Heroes De Goorse 'Tempo-team Bikers houden komende zaterdag een inzameling van oud ijzer. Zij doen dit jaar voor de vierde keer mee aan Duchenne Heroes. Dat is een fietstocht van 700 kilometer […]
  • Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster8 mei 2018 Benefietavond tegen Duchenne bij De Ster Cafe De Ster is morgenavond het decor voor een benefietavond waarin aandacht gevraagd wordt voor de spierziekte Duchenne. twee temas uit Goor doen mee met de wielertocht Duchenne Heroes en […]