Schoolfeestnieuws in het kort (7)

Het foto-archief van de stichting School- en Volksfeest is vanaf nu openbaar en voor iedereen in te zien. In de afgelopen periode werden regelmatig nostalgische foto’s via Facebook gedeeld. De collectie is nu in zijn geheel te bekijken via deze LINK.

Het nieuwe Schoolfeestlied van Apollo lijkt een regelrechte kraker te worden. Sinds de lancering vanochtend is het nummer en de bijbehorende clip al duizenden keren beluisterd en bekeken via social media. Het nummer zal volgende week live worden gespeeld tijdens het Familiespektakel in de Tente.

En weer een ludieke actie van een groep Rellieleden. De mannen van de Fiets Brom-groep zijn gisteren door Goor getrokken om bij elk Rellielid een sneeuwpop van piepschuim te plaatsen met de nodige feestelijke snippers. Dit alles is waarschijnlijk een voorbode op dat wat volgende week zondag op straat zal worden gebracht.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’22 juni 2019 Schoolfeestnummer Apollo online: ‘Wie bloast de Tente in en oet’ De Schoolfeesthit van 2019 is klaar en via het wereldwijde web gepresenteerd. 'Wie bloast de Tente in en oet' van de jubilerende muziekvereniging Apollo is nu via het Youtube-kanaal van […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)12 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers […]
  • Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online25 juni 2020 Schoolfeestlied Apollo ‘De Quarantente’ met clip online Het Schoolfeestnummer 'De Quarantente' van Apollo staat vanaf nu met videoclip online en is onder meer te zien op het Youtube-kanaal van deze site via deze LINK. Het lied over Schoolfeest […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)27 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die […]