Schoolfeestnieuws in het kort (8)

Het komende Schoolfeest dreigt één van de allerwarmste edities in de historie te worden. De voorspellingen van de diverse weer-apps laten voor de komende week nog steeds een extreem weerbeeld zien met op zaterdag een verwachte temperatuur van 38 graden. Ook in de dagen daarvoor zal het boven de 30 graden worden waardoor het nagenoeg zeker is dat de Seniorenmiddag zal worden gecancelled. Dat besluit zal morgen definitief worden genomen.

Maria en Adolf Koster zullen dit jaar de hoogste prijzen uitreiken van de allegorische optocht, volgende week zondagavond. Het paar runde jaren een meubel- en stofferingszaak in de Kerkstraat waar met Schoolfeest immer een bijzondere etalage werd ingericht. Onlangs stopte het paar.

Het was nog lang gezellig gisteravond in de Schoolfeestloodsen waar het Schoolfeestbestuur, volgens traditie, een vaatje bier aansloeg voor de wagenbouwers op de zaterdag voor het Feest der Feesten. Bij de Rellie draaide ‘good old’ Franky Carricane de platen en dat viel bij de leden van het keurkorps bijzonder goed in de smaak. Vandaag is de zogenoemde ‘Feestvergadering’ van de Rellie dat het resultaat van de fotoshoot deze week bij de Tente ook online heeft gezet. Kijk via deze LINK.

vlnr: Hennie Kimmels, Erwin Zwierink en Jan Roelofsen na het tappen van het eerste biertje bij de Schoolfeestloodsen