Schoolfeestnieuws in het kort (8)

Het komende Schoolfeest dreigt één van de allerwarmste edities in de historie te worden. De voorspellingen van de diverse weer-apps laten voor de komende week nog steeds een extreem weerbeeld zien met op zaterdag een verwachte temperatuur van 38 graden. Ook in de dagen daarvoor zal het boven de 30 graden worden waardoor het nagenoeg zeker is dat de Seniorenmiddag zal worden gecancelled. Dat besluit zal morgen definitief worden genomen.

Maria en Adolf Koster zullen dit jaar de hoogste prijzen uitreiken van de allegorische optocht, volgende week zondagavond. Het paar runde jaren een meubel- en stofferingszaak in de Kerkstraat waar met Schoolfeest immer een bijzondere etalage werd ingericht. Onlangs stopte het paar.

Het was nog lang gezellig gisteravond in de Schoolfeestloodsen waar het Schoolfeestbestuur, volgens traditie, een vaatje bier aansloeg voor de wagenbouwers op de zaterdag voor het Feest der Feesten. Bij de Rellie draaide ‘good old’ Franky Carricane de platen en dat viel bij de leden van het keurkorps bijzonder goed in de smaak. Vandaag is de zogenoemde ‘Feestvergadering’ van de Rellie dat het resultaat van de fotoshoot deze week bij de Tente ook online heeft gezet. Kijk via deze LINK.

vlnr: Hennie Kimmels, Erwin Zwierink en Jan Roelofsen na het tappen van het eerste biertje bij de Schoolfeestloodsen


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Sigrid Koster zet familietraditie voort3 oktober 2018 Sigrid Koster zet familietraditie voort De nieuwe woonwinkel van de Goorse Sigrid Koster wordt morgen geopend voor het publiek. Zij zet daarmee in de Kerkstraat een meer dan 65-jarige familietraditie voort. Het was aanvankelijk […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)19 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Volgende week vrijdag zal er ook weer een jury door de Tente gaan om tijdens het borreluurtje te bepalen wie het meest originele t-shirt draagt. Die verkiezing is al begonnen want wie al […]