113 kratten pils en acht jubilea bij De Rellie

Het zijn tropische omstandigheden in aanloop naar het feest der feesten en dus is het advies: goed drinken. Dat hebben de leden van de Goorsche Biertent Rellie goed in de oren geknoopt. Nadat eerder dit weekend maar liefst 113 kratten bier werden weggetikt, is vandaag de afsluitende vergadering geweest bij De Buddys. Als te doen gebruikelijk werden de jubilarissen in het zonnetje gezet.

Zo werden Dennis Kingma, Mark Hoentjen, Bjorn Reilink, Ronald Jansen, Hennie van de Kolk gehuldigd voor twintig jaar lidmaatschap. Arno Perdon kreeg de felicitaties voor 25 jaar lidmaatschap, terwijl Jos Braamhaar de veertig jaar aantikt. Jan Veltkamp was niet aanwezig, hij is ook twintig jaar verbonden aan De Rellie.

Gerelateerde berichten

  • Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor1 november 2017 Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor Ze zijn al vanaf de oprichting in 2005 lid van het Goorse Schlagerkoor en werden tijdens de algemene ledenvergadering bij De Ster gehuldigd. Agnes Lamain, Richard ten Buren, Henk Dikkers, […]
  • Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd14 oktober 2017 Roelofsen nieuwe voorzitter Rellie, ereleden gehuldigd Het was verwacht en uitgekomen. Tijdens de jaarvergaderging van de Goorse Biertent Rellie is Jan Roelofsen gekozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Ate Brunnekreef die de voorzittershamer […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]
  • Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af24 juni 2018 Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben […]