Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest

De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor de ouderen in ’t Twentse Haagje is ook geen optie, stelt het bestuur van het volksfeest in een persbericht. Bij de beslissing heeft zij gehandeld naar de hitteprotocollen, welke ook werken in zorginstellingen. De kindervoorstelling is vanwege de hitte verplaatst naar de donderdagochtend. Of er ook maatregelen worden getroffen voor het hoofdgerecht van het Schoolfeest, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten22 juni 2021 Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten Het tweede alternatieve Goorse School en Volksfeest is vandaag voor de Goorse senioren al begonnen. Op initiatief van de stichting School en Volksfeest reed vandaag een versierde […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 201622 juni 2016 Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 2016 De start van editie 141 van het Goorse School en volksfeest was een heerlijke voor de senioren en minder validen. Zij beleefden een oergezellige middag met het smartlappenkoor Ditis […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)24 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (15) * Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom […]
  • Seniorenmiddag nieuw op ‘Schoolfeestwoensdag’9 mei 2015 Seniorenmiddag nieuw op ‘Schoolfeestwoensdag’ Het School-en Volksfeest wordt deze editie uitgebreid met een extra middag op de woensdag voordat het spektakel in de tent traditioneel losbarst. Speciaal voor Gorenaren vanaf 65 jaar is […]