Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest

De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor de ouderen in ’t Twentse Haagje is ook geen optie, stelt het bestuur van het volksfeest in een persbericht. Bij de beslissing heeft zij gehandeld naar de hitteprotocollen, welke ook werken in zorginstellingen. De kindervoorstelling is vanwege de hitte verplaatst naar de donderdagochtend. Of er ook maatregelen worden getroffen voor het hoofdgerecht van het Schoolfeest, is nog ongewis.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)24 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (15) * Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom […]
  • Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 201622 juni 2016 Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 2016 De start van editie 141 van het Goorse School en volksfeest was een heerlijke voor de senioren en minder validen. Zij beleefden een oergezellige middag met het smartlappenkoor Ditis […]
  • Seniorenmiddag nieuw op ‘Schoolfeestwoensdag’9 mei 2015 Seniorenmiddag nieuw op ‘Schoolfeestwoensdag’ Het School-en Volksfeest wordt deze editie uitgebreid met een extra middag op de woensdag voordat het spektakel in de tent traditioneel losbarst. Speciaal voor Gorenaren vanaf 65 jaar is […]
  • Schoolfeest 2018 begonnen met drukbezochte Seniorenmiddag20 juni 2018 Schoolfeest 2018 begonnen met drukbezochte Seniorenmiddag Het 143e School en Volksfeest is begonnen. Vanmiddag vierden ruim 600 Goorse senioren hun feest in de Tente onder muzikale begeleiding van Dinand 'Kappie' Leferink. De zanger vermaakte de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)13 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Een belangrijke mededeling voor de Senioren die op volgende week woensdagmiddag komen feesten in de Tent: De organisatie adviseert eenieder om lopend of per fiets naar de Tent te […]