Geld voor ideeën die saamhorigheid buurten versterken

De gemeente Hof van Twente gaat geld beschikbaar stellen voor buurten die met goede ideeën komen om de saamhorigheid te vergroten. Gedacht kan worden aan materialen voor het opknappen van een speelplaats, een ontmoetingsplek voor jong en oud en beplanting. Er is volgens de gemeente ‘beperkt’ budget beschikbaar dus wie in aanmerking wil komen moet snel reageren. Afgelopen vrijdag was er al een wijkbeheerder op de markt om het plan te promoten en nu kunnen aanvragen gedaan worden via deze LINK. De aanvragen moeten voor 1 september binnen zijn. Daarna worden ze beoordeeld.

In de Huijgenstraat werd de buurt eerder dit jaar opgeknapt door bewoners

Gerelateerde berichten

  • Huijgenstraat opgeknapt met hulp van gemeente en provincie26 maart 2019 Huijgenstraat opgeknapt met hulp van gemeente en provincie De bewoners van de Goorse Huijgenstraat kwamen met een doortimmerd plan en legden dit buurtinitiatief als stichting voor aan de gemeente én de Provincie Overijssel. Dat resulteerde in een […]
  • Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend22 mei 2019 Vernieuwde groenplaats Huijgenstraat geopend Het buurtinitiatief is voltooid. Na maanden van arbeid met vereende krachten is het nieuwe groen- en speelterrein in de Huijgenstraat klaar. In het kader van de week van de […]
  • Salut wil Goors team in FC Twente-Cup3 december 2016 Salut wil Goors team in FC Twente-Cup Welzijnsorganisatie Salut wil een Goors team inschrijven voor de FC Twente-Cup. Dat is een contest georganiseerd door de Enschedese profclub in het kader van 'Scoren in de wijk' waarin een […]
  • Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen20 mei 2019 Week van de biodiversiteit in teken ‘groene’ speelterreinen Het is de week van de biodiversiteit in de gemeente Hof van Twente en dat betekent dat er ook in Goor diverse activiteiten zijn in dit kader de komende dagen. Zo zal wethouder Harry […]
  • Autobanden lek gestoken26 augustus 2015 Autobanden lek gestoken Een bewoner van de Goorse Huygensstraat is in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 augustus, het slachtoffer geworden van autovandalen. Hij kwam erachter dat twee banden lek van zijn […]