Inbraak en vernieling in Hectorkantine

In de kantine van Hector is afgelopen zondag in alle vroegte ingebroken. De ongenode gasten ontvreemdden daar een autosleutel en staken ballen lek. Ook werd een microfoon vernield. De inbraak gebeurde op het moment van het jeugdkamp voor de jongste jeugd van Hector. De pupillen sliepen op dat moment met de begeleiders in het kleedkamer-gebouw, iets verderop. De inbraak en de vernielingen moeten gepleegd zijn tussen 04:30 uur en 07:00 uur. Hector vraagt via Facebook de indringers zich te melden voordat de beelden van de beveiligingscamera’s naar de politie worden gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]
  • Albatros weer getroffen door brandstichting19 januari 2019 Albatros weer getroffen door brandstichting Basisschool de Albatros is weer getroffen door brandstichting en vernielingen. De politie Hof van Twente maakt daar melding van iop de eigen Facebookpagina. Er is door onverlaten een gat […]
  • Vernielingen in het Goorse centrum20 december 2014 Vernielingen in het Goorse centrum De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Overlast bij skatebaan van Kollaan16 januari 2018 Overlast bij skatebaan van Kollaan Na diverse meldingen in het weekeinde is door de politie uiteindelijk op zondagavond een groep jongeren aangetroffen bij de Skatebaan achter de brandweerkazerne tussen de van Kollaan en de […]