Inbraak en vernieling in Hectorkantine

In de kantine van Hector is afgelopen zondag in alle vroegte ingebroken. De ongenode gasten ontvreemdden daar een autosleutel en staken ballen lek. Ook werd een microfoon vernield. De inbraak gebeurde op het moment van het jeugdkamp voor de jongste jeugd van Hector. De pupillen sliepen op dat moment met de begeleiders in het kleedkamer-gebouw, iets verderop. De inbraak en de vernielingen moeten gepleegd zijn tussen 04:30 uur en 07:00 uur. Hector vraagt via Facebook de indringers zich te melden voordat de beelden van de beveiligingscamera’s naar de politie worden gebracht.

Gerelateerde berichten

  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Duurzaamheid bij Hector13 oktober 2019 Duurzaamheid bij Hector De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er […]
  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]
  • Albatros weer getroffen door brandstichting19 januari 2019 Albatros weer getroffen door brandstichting Basisschool de Albatros is weer getroffen door brandstichting en vernielingen. De politie Hof van Twente maakt daar melding van iop de eigen Facebookpagina. Er is door onverlaten een gat […]
  • Vernielingen in het Goorse centrum20 december 2014 Vernielingen in het Goorse centrum De politie is op zoek naar vier jongens die vannacht vernielingen hebben aangericht in het Goorse stadshart. Het kwartet had het voorzien op diverse objecten zoals verkeersborden. Het […]