Schoolfeestnieuws in het kort (9)

Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden uitgezonden. In de lange lijst ook het nieuwe nummer van Apollo: ‘Wie bloast de Tente in en oet’ en de onbetwiste winnaar van de afgelopen edities: ‘Schoolfeest in de hemel’. Stemmen kan via deze LINK.

De opbouw van de kermis is vanochtend begonnen. De kermisexploitanten zullen de komende dagen bezig zijn met de inrichting van het kermisterrein dat komende donderdagmiddag in gebruik zal worden genomen. De Goorse kinderen krijgen evenals vorige jaren weer de nodige kermisbonnen.

Menig Gorenaar is altijd creatief als het gaat om Schoolfeestuitingen maar de manier waarop Apollonia Sligman dit jaar de Tente zal betreden is wel heel bijzonder. Zij liet in Amerika bijzondere Schoolfeestschoenen maken die een beeld geven van de Tente en waarmee ze sowieso iets unieks aan de voeten heeft.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest in de hemel weer op 128 juni 2020 Schoolfeest in de hemel weer op 1 De verkiezing van mooiste Schoolfeestliedje ooit, heeft ook dit jaar geen verrassing opgeleverd. Het nummer 'Schoolfeest in de hemel' van Paul Schabbink en Bert Eeftink (foto) kreeg net […]
  • Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM12 juni 2016 Stemmen op Schoolfeesthits bij Hofstreek FM Het is inmiddels een traditie die niet meer weg is te denken uit het pallet van gebruiken tijdens het Feest der Feesten. De verkiezing van de mooiste Schoolfeesthit aller tijden. Dat is al […]
  • Future Dance en Tornado op Goorse kermis26 mei 2017 Future Dance en Tornado op Goorse kermis De stichting Goors School en Volksfeest heeft vandaag de lijst met kermisattracties voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. Op het plein voor de Tente dit jaar dit jaar kan de jeugd […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)21 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Ook de commercie speelt handig in op het Feest der Feesten. Drogisterij Etos baart vandaag opzien met de zogenoemde 'Kater Killers'. Deze pillen moeten je weer fris aan de start […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]