Kukelnest dicht vanwege hitte

Kinderboerderij Het Kukelnest is de komende week niet toegankelijk voor bezoekers. De reden is de extreme hitte en het School en Volksfeest. Wij beperken ons tot het verzorgen en verkoelen van onze beesten” aldus de tekst op de Facebookpagina van de Goorse kinderboerderij. Wanneer na het weekeinde de temperatuur onder de 27 graden komt, is Het Kukelnest weer toegankelijk voor het publiek.

Gerelateerde berichten

  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Aanpassingen wegens de hitte23 juli 2019 Aanpassingen wegens de hitte Goor maakt zich op voor een aantal tropische dagen. Het water gaat in de supermarkt als warme broodjes over de toonbank en diverse (zorg)instellingen passen hun schema aan. Ook Het […]
  • Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof6 juli 2018 Droomwens-wedstrijd Kukelnest tijdens Kleurrijk in de Hof Alle kinderen die een 'droomwens' hebben voor kinderboerderij Het Kukelnest kunnen die volgende week zaterdag kwijt tijdens Kleurrijk in de Hof op het Schoolfeestplein. Daar is voor de […]
  • Glitterfles maken bij Het Kukelnest18 september 2019 Glitterfles maken bij Het Kukelnest Kinderboerderij Het Kukelnest organiseert op komende zondag, 22 september, weer een Doedag voor kinderen. Dit keer kunnen ze een 'supermagische' glitter-fles maken. Dit speelgoed is […]
  • Kukelnest blij met NL Doet16 maart 2019 Kukelnest blij met NL Doet Er waren bij kinderboerderij 't Kukelnest grote twijfels over het welslagen van NL Doet dit jaar. Dit vanwege de afzegging van een grote groep leerlingen van het ROC van Twente. Een […]