Geld gestolen op industrieterrein

Er is in de nacht van maandag op dinsdag in gebroken in een bedrijfspand aan de Nieuwekampsmaten te Goor. Dat heeft de politie Twente vandaag bekend gemaakt. Hoe groot de buit is, is niet duidelijk. Er wordt vaker gestolen op het het industrieterrein Zenkeldamshoek en daarom lopen preventieprogramma’s om criminelen minder kans te geven.

Gerelateerde berichten

  • Marith Vrugteman weer nationaal kampioen22 september 2015 Marith Vrugteman weer nationaal kampioen De 9-jarige Marith Vrugteman is voor de tweede keer op rij jeugdkampioen van Nederland geworden. Dit keer won ze met een gans tijdens de kleindieren-show in Laren. Daar werden bijna 500 […]
  • Instuif Hector met FC Twente-vrouwen10 augustus 2010 Instuif Hector met FC Twente-vrouwen Hector organiseert komende zaterdag een Jeugdinstuif. Hiermee wordt het nieuwe seizoen ingeluid. Deze Open Dag is ook bedoeld voor jongens en meisjes die geen lid zijn en graag een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (16)23 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (16) - Vishandel Verdriet heeft zich niet uit het veld laten slaan door de brand die gisteren hun viskraam teisterde. Slagvaardig hebben de broers Gerrit en Jan gisteren een vervangende […]
  • Ook Hector begonnen aan nieuwe seizoen3 augustus 2014 Ook Hector begonnen aan nieuwe seizoen Het nieuwe voetbalseizoen nadert met rasse schreden. Waar eerder de selectie van vv Twenthe al begon met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, staat ook de selectie van sv Hector weer op […]
  • Spreekuren Stichting Welzijn Ouderen26 november 2013 Spreekuren Stichting Welzijn Ouderen Ouderen die hulpbehoevend zijn kunnen zich in Goor nu melden op de inloopspreekuren van de Stichting Welzijn Ouderen. Op maandag kunnen belangstellenden van 09.00 uur tot en met 10.00 uur […]