Kim en Leon in het huwelijksbootje

dsc06462

Dit is het gelukkige nieuwe Goorse echtpaar Schomaker-Keuzink. Leon trad vrijdag in het huwelijk met zijn Kim. Het vervoer op deze dag gebeurde met de heuse familiekever. Names de familie, vrienden en kennissen van harte proficiat. Veel geluk, liefde en gezendheid toegewenst.

Gerelateerde berichten

  • Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers24 augustus 2019 Koperen huwelijk bruidspaar Wiggers Wilfred en Kim Wiggers zijn pas in november 12,5 jaar getrouwd, maar vieren het feest al dit weekend. Uiteraard is dit bekroond met een mooie boog. Namens de familie en de buurt wordt het […]
  • Joke Smit-Nibbelink 50 jaar20 maart 2012 Joke Smit-Nibbelink 50 jaar Joke Smit-Nibbelink heeft op 17 maart jl. de leeftijd van 50 jaar bereikt. Op zaterdag werd dat met een spetterend feestje gevierd met familie en vrienden. Met 18 nog sprankelend en met 50 […]
  • Robin de Beer 18 jaar9 februari 2012 Robin de Beer 18 jaar Robin de Beer viert vandaag haar achttiende verjaardag. Daar zal de geboren Groningse de nodige glaasjes Mümmelman op drinken. Robin woont sinds 2010 in Goor en werkzaam bij groenteman […]
  • Eduard Wending ziet Abraham16 januari 2012 Eduard Wending ziet Abraham Eduard Wending is op 15 januari 50 jaar geworden. "Edje" hoort nu bij de club van 50. De tuin aan de Staringstraat is prachtig versierd door Noor, Pepijn en Jip samen met familie en […]
  • Henriëtte van koster tot Sarah7 februari 2011 Henriëtte van koster tot Sarah Henriëtte Haanepen, in het dagelijks leven koster/beheerder van de Klokkenkamp/Hofkerk, is vandaag 50 jaar geworden. Buren, familie en vrienden hebben dit heugelijke feit niet onopgemerkt […]