Update: Brammetje kiest het hazepad

John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel.

Update: Brammetje is teruggevonden, maar heeft het niet overleefd.

brammetje

Gerelateerde berichten

  • 23 januari 2012 Kat Smokey vermist op ’t Gijmink Carina Haanepen is sinds zaterdag haar kat Smokey kwijt. Het dier is zaterdag rond 21.30 uur nog even naar buiten gegaan in de buurt van de Meerdam op 't Gijmink, maar niet meer […]
  • Update: Konijn ontsnapt uit hok14 september 2011 Update: Konijn ontsnapt uit hok De familie Jeurlink heeft hun konijn als vermist opgegeven. De langhangoor van zes jaar oud is sinds maandag zoek. Het dier ontsnapte uit zijn hok aan de Borghoeksweg. Het is een bruin/wit […]
  • Zwarte kat op De Whee vermist (update)9 maart 2016 Zwarte kat op De Whee vermist (update) Op De Whee is gisteravond een zwarte kat, die luister naar de naam Wollie, aan de haal gegaan. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is, neem dan contact op via¬†06-42024857 of […]
  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]