Update: Brammetje kiest het hazepad

John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel.

Update: Brammetje is teruggevonden, maar heeft het niet overleefd.

brammetje

Gerelateerde berichten

  • Inbraak op ’t Heeckeren16 november 2020 Inbraak op ’t Heeckeren In een woning aan de Bronnincreef in de Goorse wijk Heeckeren is afgelopen nacht ingebroken. De dief, of dieven, zijn via een raam naar binnen gekomen en hebben diverse goederen […]
  • Hengeloos café decor voor Goorse benefietavond12 oktober 2015 Hengeloos café decor voor Goorse benefietavond Het Hengelose café Murphy's Law was gisteravond het decor voor een Goorse avond waarin maar één doel belangrijk was. Zoveel mogelijk geld bijeen brengen voor de behandeling in […]
  • Paranormale en spirituele beurs13 april 2016 Paranormale en spirituele beurs De Kosmos organiseert maandagavond weer een Paranormale en Spirituele Beurs bij De Bebsel. Tijdens deze avond kunt u gebruik maken van ongeveer 30 Mediums en Therapeuten met verschillende […]
  • gijminkboekje4 april 2012 Naslagwerk over project Gijmink Er is een boekje uitgebracht door en over het kunstproject van de Goorse zusjes Westerveen in volkswijk het Gijmink. Het project, waarin er diverse activieiten werden ontplooid met de […]
  • Hector klopt ook Enschedese Boys10 april 2016 Hector klopt ook Enschedese Boys Hector heeft vanmiddag een flinke stap gezet in de richting van nacompetitievoetbal om promotie naar de derde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra won in eigen huis met 2-0 van […]