Schoolfeestnieuws in het kort (10)

De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende zondag.

Het Schoolfeestbestuur heeft de mogelijkheden onderzocht om twee grote mobiele airco’s te plaatsen om de Tente koel te kunnen houden tijdens de komende warme dagen. Het plan is gestrand op de enorme hoeveelheid energie die er verbruikt moet worden én het feit dat de Tente hermetisch afgesloten zou moeten worden.

De Tente is nagenoeg klaar voor gebruik. In de hitte is ook vandaag met man en macht gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de start van het Feest der Feesten komende donderdag met het kinderfeest in de ochtend. Zoals bekend is de Seniorenmiddag, die voor morgen gepland stond, komen te vervallen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)25 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (5) * Vanavond wordt op Hofstreek FM vannacht 20.00 uur de tweede editie van de Schoolfeestkwis uitgezonden. Wie wordt de beste Schoolfeestkenner van 2021? De winnaar krijgt een […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)23 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Het komende Schoolfeest dreigt één van de allerwarmste edities in de historie te worden. De voorspellingen van de diverse weer-apps laten voor de komende week nog steeds een extreem […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (6) Voor kinderen die buiten Goor naar school gaan zijn er dit jaar ook kermisbonnen beschikbaar. Die werden normaliter via de gemeente opgespoord maar door de AVG-wetgeving mag dat via […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]