Schoolfeestnieuws in het kort (10)

De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende zondag.

Het Schoolfeestbestuur heeft de mogelijkheden onderzocht om twee grote mobiele airco’s te plaatsen om de Tente koel te kunnen houden tijdens de komende warme dagen. Het plan is gestrand op de enorme hoeveelheid energie die er verbruikt moet worden én het feit dat de Tente hermetisch afgesloten zou moeten worden.

De Tente is nagenoeg klaar voor gebruik. In de hitte is ook vandaag met man en macht gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor de start van het Feest der Feesten komende donderdag met het kinderfeest in de ochtend. Zoals bekend is de Seniorenmiddag, die voor morgen gepland stond, komen te vervallen.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)23 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (8) Het komende Schoolfeest dreigt één van de allerwarmste edities in de historie te worden. De voorspellingen van de diverse weer-apps laten voor de komende week nog steeds een extreem […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]
  • Brandweer steelt graden uit de Tent…22 juni 2017 Brandweer steelt graden uit de Tent… De Goorse brandweerlieden zijn vandaag in de weer om met grote brandspuiten de Schoolfeesttent nat te houden. Het kan vandaag door de verzengende hitte, drukkend warm worden en daarom […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]