De ooievaar staat weer…

Bas en Sandra zijn sinds donderdag de trotse ouders van Roos. Hun prachtige dochter zag het levenslicht in de Waterhoenstraat. De buren wil Bas, Sandra, Mike en Joey van harte feliciteren met de geboorte van hun dochter en zusje en hen veel geluk en gezondheid toewensen met z’n vijven.

roos

Gerelateerde berichten

  • Britt Haverkate geboren28 maart 2011 Britt Haverkate geboren De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De […]
  • Mario en Linda trotse ouders van Lotte12 mei 2014 Mario en Linda trotse ouders van Lotte Mario Leotta en Linda van Huffelen hebben er sinds 9 mei een tafelgenote bij. Dat is de dag waarop hun dochter Lotte het levenlicht zag. De familie feliciteert Mario en Linda van harte en […]
  • Portemonnee verloren bij de Action (Update)1 mei 2012 Portemonnee verloren bij de Action (Update) Na een geweldig verkoopscucces gisteren op de rommelmarkt is de 7 jarige Mike Weernink vandaag in tranen gedompeld. Hij is vanmiddag bij de Action zijn portemonnee, met daarin zijn […]
  • Lana heeft voetjes op aarde gezet10 januari 2014 Lana heeft voetjes op aarde gezet Sabine Wolbert en Rutger Vehof zijn de trotse ouders geworden van hun mooie dochtertje Lana. Afgelopen dinsdag zag Lana het levenslicht. De vriendengroep wil Sabine en Rutger via deze weg […]
  • Leo en Michaëla 25 jaar getrouwd8 september 2014 Leo en Michaëla 25 jaar getrouwd Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Leo en Michaëla Asbroek in het huwelijksbootje stapten. Zij vieren vandaag dan ook hun zilveren huwelijk. Mike, Liesanne, Jeffrey en Karen willen […]