Schoolfeestnieuws in het kort (11)

Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor deze toppers die er toch weer voor zorgen dat het vanaf morgen weer los kan gaan tijdens Schoolfeest 2019.

Er circuleren alweer mooie t-shirt-teksten die met name komende vrijdag te zien tijdens het borreluurtje in de Tente. Zo blijkt een van de Goorse kapsalons de ludieke tekst ‘Een scheiding is goedkoper bij de kapper’ uit te dragen en liet De Bebsel zich afgelopen weekend al in Hengevelde zien met deze fraaie polo met daarop de verwijzing naar het uitbaten van horecabedrijven aan twee kanten van ‘de brugge’.

Morgen is voorafgaand aan de het feest in de Tente ook weer de finish van de Elastiekenkoers in het Goorse centrum ter hoogte van d’Olde Smidse. Dit keer gaat de rit, met een groot aantal Goorse deelnemers, van Groningen naar Goor met als doel het ondersteunen van de jongeren in de Hof. Edwin ‘Wipneus’ van ’t Schip en Paul Schabbink zorgen rondom de finish die om 19:00 uur gepland is, voor de muzikale en vocale omlijsting.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)21 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)22 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Het uur U nadert. De aftrap van het School- en Volksfeest is bijna daar. De receptie voor 65-plussers is vanmiddag het startschot van de 141ste uitgave van ons volksfeest. Om met […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)20 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: "In de Goorse tent". Het filmpje is via […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]