Schoolfeestnieuws in het kort (11)

Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor deze toppers die er toch weer voor zorgen dat het vanaf morgen weer los kan gaan tijdens Schoolfeest 2019.

Er circuleren alweer mooie t-shirt-teksten die met name komende vrijdag te zien tijdens het borreluurtje in de Tente. Zo blijkt een van de Goorse kapsalons de ludieke tekst ‘Een scheiding is goedkoper bij de kapper’ uit te dragen en liet De Bebsel zich afgelopen weekend al in Hengevelde zien met deze fraaie polo met daarop de verwijzing naar het uitbaten van horecabedrijven aan twee kanten van ‘de brugge’.

Morgen is voorafgaand aan de het feest in de Tente ook weer de finish van de Elastiekenkoers in het Goorse centrum ter hoogte van d’Olde Smidse. Dit keer gaat de rit, met een groot aantal Goorse deelnemers, van Groningen naar Goor met als doel het ondersteunen van de jongeren in de Hof. Edwin ‘Wipneus’ van ’t Schip en Paul Schabbink zorgen rondom de finish die om 19:00 uur gepland is, voor de muzikale en vocale omlijsting.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)17 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (10) Wagenbouwgroep Löp wa lös heeft vandaag een eigen nummer gepresenteerd. Het feestelijke en tijdloze lied gaat over de groep zelf en is geschreven en gezongen door Paul Schabbink en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)24 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (4) * Het beloofd zeker op de zaterdag en zondag druk te worden in de Goorse horeca. Vandaag begint het met de nodige biertjes in de kroegen die vandaag en morgen nog om 22:00 uur moeten […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)23 juni 2021 Schoolfeestnieuws in het kort (3) * Zoals te doen gebruikelijk wordt op ook andere plekken op deze aardbol stil gestaan bij het Feest der Feesten. Zo ook op Curaçao waar Gorenaar Eddy Braam een bungalowresort bestiert […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)22 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (15) Het School en Volksfeest 2022 is vandaag officiëel van start gegaan met enkele honderden senioren die zich op dit moment opperbest vermaken in de Tente. Vanavond is daar de huldiging […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)21 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Dé Schoolfeesthit voor dit jaar is vandaag online gekomen. Het feestelijke 'Wie stoat in de Goorse Tente' is gemaakt en gezongen door Paul Schabbink en geproduceerd door Marcel […]