Schoolfeestradio- en tv weer volop aanwezig

Het Feest der Feesten wordt ook dit jaar weer gecovered door de lokale Omroep Hofstreek. Deze begint vanavond om 18:00 uur met Schoolfeestradio dat de komende dagen overdag de hele dag te beluisteren is met veel Schoolfeestmuziek en verslagen van de diverse Schoolfeestactiviteiten. Morgenmiddag wordt vanaf 13:00 uur de Schoolfeest Top 25 uitgezonden. Op Hofstreek TV zal ook de kinderoptocht en allegorische optocht op zondag weer te zien zijn. Daarnaast ook live-beelden vanuit de Tente met onder meer het Familiespektakel op zaterdagmiddag en de prijsuitreiking van de optocht op zondagavond. Via deze LINK is de programmering op radio en tv te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Hofstreek TV zondag op herhaling met optochten30 juni 2016 Hofstreek TV zondag op herhaling met optochten De kinderoptocht en de grote allegorische optocht worden komende zondag op tv herhaald. Afgelopen weekeinde kende de lokale zender de nodige problemen tijdens de live-uitzendingen van het […]
  • Nagenieten van het Schoolfeest op tv…8 juli 2019 Nagenieten van het Schoolfeest op tv… De Schoolfeest-uitzendingen van Hofstreek TV worden komende zondag herhaald. Allereerst is er om 12:00 uur een verslag van de Seniorenreis en de Kinderoptocht. Vanaf 14:00 uur is de grote […]
  • Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV16 mei 2017 Historische Schoolfeestbeelden op Hofstreek TV De lokale omroep Hofstreek TV gaat vanaf komende zondag 21 mei, tot en met 18 juni, iedere week historische opnames van het Goorse School- en Volksfeest uitzenden. Er worden diverse oude […]
  • Goorse optochten dit weekeinde op tv29 juni 2018 Goorse optochten dit weekeinde op tv De Goorse optochten van het afgelopen Schoolfeestweekeinde zijn vanaf zondag op verschillende tijdstippen te zien op de lokale tv-zender Hofstreek TV. Komende zondag is vanaf 12:00 uur de […]