Kinderen onder de indruk van ‘stuntelige’ maar magische Jovel

Schoolfeest 2019 is aan. Vanochtend om 09:00 uur startte het feest met de eerste van twee kindervoorstellingen in de Tente. De opening was voor circus Caroly met enkele acts en een feestje met de aanwezige kinderen. Daarna werd het hoofdgerecht opgediend door Jovel. Deze magische circusartiest bracht een interactieve goochelshow waarin hij aanvankelijk stuntelig zijn ding deed maar uiteindelijk tot wonderbaarlijke trucs kwam. De kinderen waren onder de indruk en genoten onder overigens prima temperaturen, van de show. Na een beker ranja keerden de Goorse kids weer ‘schoolwaarts’ met in het achterhoofd de gang naar de kermis later dit weekend en de kinderoptocht van komende zaterdag.

Gerelateerde berichten

  • Boeiende en gevarieerde show circus Caroly26 februari 2018 Boeiende en gevarieerde show circus Caroly Het was enerverend voor de jonge circusartiesten van Circus Caroly. De nieuwe show onder de naam 'De vier jaargetijden' werd een nieuwe show gepresenteerd in sporthal De Mossendam met […]
  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Oald Goor: Schoolfeest bij de Jannink-fabriek19 juni 2022 Oald Goor: Schoolfeest bij de Jannink-fabriek In de categorie Oald Goor dit keer een hele oude foto van het Schoolfeest bij de toenmalige Jannink-fabriek. De precieze datum van herkomst is ongewis maar het moet een prent van voor […]
  • Circus Caroly en The Apollo Bigband met grootse show in De Mossendam12 maart 2022 Circus Caroly en The Apollo Bigband met grootse show in De Mossendam Jeugdcircus Caroly treedt dit jaar tijdens haar jaarlijkse show in sporthal De Mossendam op met live muziek van The Apollo Bigband. Het 20 koppige orkest zal de jonge artiesten van het […]