Schoolfeestnieuws in het kort (12)

Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die jonger zijn. De fleurige bandjes zien er ZO uit.

Wie vanuit de Tente het terras naast het podium aan de kant van De Reggehof op loopt wordt niet alleen verrast door oude Schoolfeestfoto’s maar ook door een hekwerk met daarop DE FOTO’S van alle negentig leden van de Goorse Biertent Rellie dat dit jaar het 70-jarig jubileum viert.

Aan het einde van deze middag zijn er een groot aantal jubilerende vrijwilligers gehuldigd op een van de terrassen naast de Tente. De tappers en andere barmedewerkers kregen een speciaal speldje van voorzitter Erwin Zwierink vanwege het 25, 40- of 50-jarig jubileum. Cor Brunnekreef, Tieme Stevens en Johan te Wierik werden gehuldigd voor een halve eeuw trouwe dienst achter ‘ut schap’.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)19 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (12) Het eerste vaatje Schoolfeestbier is gisteren, volgens traditie, aangeboden aan de deelnemers van de optocht bij de Schoolfeestloodsen. Optochtcommissie-voorzitter Eltjo Lansink gaf […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)12 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Er worden dit jaar maar liefst 67 Schoolfeest-vrijwilligers gehuldigd die een jubileum te vieren hebben. Dit komt doordat dat in de afgelopen coronajaren niet kon. Zeven medewerkers […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (4) Er is vandaag een begin gemaakt met de opbouw van het Schoolfeestterrein met het plaatsen van de schaftketen die achter de tent staan. Komende maandag zal worden begonnen met de bouw […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)10 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (3) Bedrijven kunnen nog tot 16 juni bierpenningen vooraf bestellen bij het Schoolfeestbestuur. Dit om lange rijen voor de muntenhokjes te voorkomen aan het begin van het borreluurtje op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)8 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Over twee weken is het zover. Dan barst het Goorse School en Volksfeest, na twee coronajaren, weer los met allereerst de Seniorenmiddag in de Tente. Daar dan onder meer een optreden […]