Schoolfeestnieuws in het kort (12)

Aan bezoekers van de Tente tussen de 18 en 25 jaar zullen vanaf vanavond polsbandjes worden uitgedeeld. Dit om te voorkomen dat er alcohol verschaft wordt aan jongens en meisjes die jonger zijn. De fleurige bandjes zien er ZO uit.

Wie vanuit de Tente het terras naast het podium aan de kant van De Reggehof op loopt wordt niet alleen verrast door oude Schoolfeestfoto’s maar ook door een hekwerk met daarop DE FOTO’S van alle negentig leden van de Goorse Biertent Rellie dat dit jaar het 70-jarig jubileum viert.

Aan het einde van deze middag zijn er een groot aantal jubilerende vrijwilligers gehuldigd op een van de terrassen naast de Tente. De tappers en andere barmedewerkers kregen een speciaal speldje van voorzitter Erwin Zwierink vanwege het 25, 40- of 50-jarig jubileum. Cor Brunnekreef, Tieme Stevens en Johan te Wierik werden gehuldigd voor een halve eeuw trouwe dienst achter ‘ut schap’.


Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)24 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (9) Er kan ook dit jaar weer gestemd worden op de beste Schoolfeestnummers uit de geschiedenis. Er wordt door Hofstreek FM weer een Top 25 samengesteld die komende vrijdagmiddag zal worden […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)20 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (5) Een schitterend filmpje van Gerben Hillebrand op Facebook. Hij maakte een heuse time-laps van de opbouw van de Tente. Dit alles met muziek van TSM: "In de Goorse tent". Het filmpje is via […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)17 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (3) De Schoolfeestkriebels zullen nu bij de Gorenaren nog meer toenemen bij een blik op het Schoolfeestplein. Daar is namelijk vandaag de opbouw van de Tente begonnen. Tentenbouwer De Weerd […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)26 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (11) Een grote en terechte pluim voor de vrijwilligers die het allemaal weer voor elkaar hebben gekregen ondanks de hitte. De Tente is klaar voor gebruik en daarom een terecht applaus voor […]