Hoeveel ringen heeft Ronnie om zijn vingers?

Niemand minder dan Ronnie Ruysdael staat vandaag centraal in de tweede prijsvraag over Het Sterrenweekend. De volkszanger, die zelf ook zal optreden in Goor, geeft met de organisatie vrijkaarten weg aan diegene die het antwoord weet op de vraag hoeveel ringen hij draagt in het filmpje, dat gemonteerd en gedraaid is door Gorenaar Stephan Kuipers. De eerste prijsvraag is een prooi geworden voor Wilco Veringa. Hij wist de vraag of Guenter Storm goed te beantwoorden. Veringa wint een tafel voor acht personen op de openingsdag van Het Sterrenweekend. Voor meer info over het Sterrenweekend kijken op de site.

http://www.youtube.com/watch?v=6UDfIzhJfXQ 

Gerelateerde berichten

  • Carbidschieten populair in Goor31 december 2009 Carbidschieten populair in Goor Het was een enerverende luidruchtige dag op deze laatste dag van het jaar in Goor. Overal in het Twentse Haagje was de hele dag vuurwerk te zien en te horen. Met name het traditionele […]
  • Roemeense skimmers gepakt in Goor25 november 2009 Roemeense skimmers gepakt in Goor Twee Roemenen zijn vannacht in Goor aangehouden omdat ze probeerden skim-apparatuur te plaatsen bij de twee pinautomaten van de Rabobank. Een fietsende getuige zag de mannen rond […]
  • Jas vermist bij Café Johnys (Update)18 april 2015 Jas vermist bij Café Johnys (Update) Daan is gisteravond zijn jas kwijtgeraakt bij Café Johnys. Het gaat om een donkerblauwe winterjas met in de binnenzak twee sleutels en papieren voor de voetbal. Heeft u per ongeluk de […]
  • Hoesje met pasjes gevonden H. Heijermansstraat18 september 2018 Hoesje met pasjes gevonden H. Heijermansstraat In de Herman Heijermansstraat is een zwart hoesje gevonden met daarin diverse pasjes. De pasjes staan op naam van de heer Huistede. De pasjes zijn ingeleverd bij het gemeentehuis, alwaar […]
  • Sportdag kinderen met Triangel1 mei 2014 Sportdag kinderen met Triangel Op kinderdagverblijf Triangel zijn er deze week allerhande activiteiten voor de kinderen. Zo konden kinderen vandaag op zoek naar kriebelbeestjes in het bos en wordt er dinsdag een […]