Trainers Twenthe tekenen contract

Aan de vooravond van het School- en Volksfeest hebben de voetbaltrainers van vv Twenthe hun contracten voor komend seizoen bezegeld. Bij Café Buddy`s werden de handtekeningen getekend in het bijzijn van voorzitter Hennie Visscher. Zo gingen de selectietrainers van de senioren, onder wie hoofdtrainer Hans Dirksen op de kiek, evenals alle jeugd– en pupillentrainers van de voetbalvereniging. De contractondertekening mag worden gezien als een vruchtbare aftrap voor komend voetbalseizoen, waarin de club weer glans op het gezicht probeert te krijgen na de degradatie van afgelopen jaargang.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe gelijk in oefenduel11 januari 2019 Twenthe gelijk in oefenduel In voorbereiding op de tweede seizoenshelft heeft Twenthe donderdagavond gelijkgespeeld tegen Hengelo. De gastheren kwamen in de natte sneeuw op voorsprong na de thee. Toen het tien […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]