Maak kennis met hockey

Na de titel bij de dames kunnen de nieuwe hockeytalenten weer meedoen aan SUMMERHOCKEY bij de GMHC. Tot en met 10 juli is iedereen wekelijks welkom om aan de sluiten bij zijn eigen leeftijdscategorie. Om kennis te maken met hockey, nieuwe mensen te leren kennen, skills te verbeteren, lekker actief bezig te zijn. Check voor meer de Facebookpagina van GMHC.

Gerelateerde berichten

  • Open hockeyclinic bij GMHC29 april 2016 Open hockeyclinic bij GMHC De Goorse Mixed Hockey Club organiseert op zaterdag 14 mei een open dag voor aspirant-leden. Voor smurfen, F en E- jeugd is er een gratis hockeyclinic onder leiding van Dames 1 en Heren 1. […]
  • Hockeydames nipt onderuit14 november 2016 Hockeydames nipt onderuit De dames van de Goorse Mixed Hockey Club gingen dit weekeind met 2-1 onderuit tegen Haackey. Na een 1-0 achterstand werd de gelijkmaker van de Goorse dames om dubieuze redenen afgekeurd […]
  • Inlooptrainingen hockeyclub GMHC24 oktober 2014 Inlooptrainingen hockeyclub GMHC Wie kennis wil maken met hockey in Goor kan morgen naar het complex van GMHC. Aan de Rubensstraat worden namelijk twee inlooptrainingen gegeven. Vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur kan de jeugd […]
  • Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey7 mei 2017 Hockeydames GMHC verliezen topper van Haackey De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey-club verloren vandaag de topper tegen koploper Haackey met 1-3. GMHC, de nummer twee van de ranglijst, speelde een uitstekende eerste helft en […]
  • Hockeydames kloppen Holten: 4-031 oktober 2016 Hockeydames kloppen Holten: 4-0 De hockeydames van de Goorse Mixed Hockey Club wonnen zondag met 4-0 van Holten. Met rust was het 2-0 door doelpunten van Ilse Veltkamp en Verel Bolink. In de tweede helft scoorde Isabel […]