Schoolfeestnieuws in het kort (14)

Het uur U nadert voor de kinderen. Zij maken zich op de parade door het stadshart van Goor. Het startschot klinkt om 13.00 uur. De temperatuur zal rond de 33 graden liggen. Er moet dus goed gedronken worden door de kids (foto).

Het zal vanmiddag ook traditioneel druk zijn bij de Goorse horeca. Zo heeft De Ster traditioneel de tapwagens weer klaarstaan voor de Kinderoptocht. En ook bij De Tapperij en Johnny’s is er weer live-muziek en zal er met een schuin oog worden gekeken naar de wedstrijd van de Oranjeleeuwinnen.

De prijsuitreiking van de Kinderoptocht is door de hitte ook minder uitgebreid dan bij de voorgaande edities. Het aanvangstijdstip is vervroegd naar 14.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)25 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (12) * Het weer lijkt de leerlingen niet gunstig gezind tijdens de Kinderoptocht. Diverse weerbronnen verwachten neerslag aan het begin van de middag. De parade voor kids, die ook elk jaar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)23 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (12) - Niet Fons Reuver, maar Merel Lugtmeier gaat het co-commentaar verzorgen tijdens de Allegorische Optocht. Oene Loonstra is wel de vertrouwde stem bij de parade, die ook live is te […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)13 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (6) - De bodem van de Tente ligt er en dus kan de daadwerkelijke opbouw beginnen. Medewerkers van De Weerd Tentbouw zijn vanmorgen begonnen met het leggen van de vloerdelen die aan het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)25 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (10) De wagens voor de allegorische optocht zijn allemaal gekeurd en er werden geen onregelmatigheden gevonden. Allemaal goed gekeurd dus en (bijna) klaar voor de rondgang van komende […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (11)24 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (11) * Het uur U nadert bij veel Goorse bedrijven. Nog een paar uur gezamenlijk werken en dan is er jaarlijkse ontlading tijdens het Borreluurtje. Vanmiddag tapt Van de Riet, ondernemer van […]