Een drukke en gezellige vrijdag

De tweede dag is achter de rug. En het was zoals vanouds een geslaagde. The Perfect Showband zorgde bij hun comeback op de heilige bühne vanaf het Borreluurtje tot na middernacht voor een sublieme sfeer in een warme, maar bomvolle Tent. Tom Linders en Michael Pigge trakteerden als heuse barzangers het publiek op informele en gezellige ‘tussenmomenten’, wanneer The Perfect Showband het podium voor even verliet. De T-Shirtverkiezing werd een prooi voor Koop Tandheelkundig Team. Vandaag staat dag drie van het Schoolfeest op het programma, die zoals ieder jaar wordt afgetrapt met de Kinderoptocht.

Gerelateerde berichten

  • Spetterend afscheid X-Static30 juni 2019 Spetterend afscheid X-Static Het was weer een groot feest met de mannen van X-Static gisteravond. De band met de Goorse muzikanten Peter Vos en Boudewijn Kroes waren in deze samenstelling voor de laatste keer in de […]
  • Session zorgt voor sensatie23 juni 2018 Session zorgt voor sensatie De tweede etappe zit erop. Ze verzekerden sensatie en ze leverden sensatie. De band Session zorgde bij hun debuut in de heilige Tent voor een uitzinnige sfeer. Veel rasechte adepten bleven […]
  • Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet21 juni 2019 Seniorenmiddag gaat niet door als extreme hitte doorzet Als de voorspellingen waarheid worden dan wordt het in de komende week extreem warm. De temperaturen lopen volgens de deskundigen flink op met een piek op woensdag als het maar liefst 37 […]
  • Heeckerenschool wint Kinderoptocht27 juni 2015 Heeckerenschool wint Kinderoptocht De Heeckerenschool heeft de Kinderoptocht gewonnen. De leerlingen gooiden de hoogste ogen bij de jury met hun thema 'Goede Doelen'. Massaal nam de Heeckerenschool de prijs in ontvangst op […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]