Alle kinderen winnen exotische editie Kinderoptocht

De Kinderoptocht 2019 is een prooi geworden voor alle kinderen. Vanwege de hitte kwam de jury tot deze uitslag. Ze hebben diepe bewondering voor de inzet van de deelnemers. Tijdens de parade moesten de kinderen dus bovenal een gevecht voeren tegen de hitte. Er stonden veel belangstellenden langs de kant.

Gerelateerde berichten

  • Wiekslag wint Kinderoptocht23 juni 2018 Wiekslag wint Kinderoptocht De Kinderoptocht 2018 is een prooi geworden voor De Wiekslag. Zij wisten de jury met hun uitdossing het meest te overtuigen. Puntdak werd tweede, het brons was voor De Prins […]
  • Wiekslag zegeviert in kinderoptocht23 juni 2012 Wiekslag zegeviert in kinderoptocht De kinderoptocht is dit jaar een prooi geworden voor de leerlingen van de Wiekslag. Zij wisten de jury het meest te bekoren met hun thema de middeleeuwen. Ook de publieksprijs ging naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)29 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (14) Het uur U nadert voor de kinderen. Zij maken zich op de parade door het stadshart van Goor. Het startschot klinkt om 13.00 uur. De temperatuur zal rond de 33 graden liggen. Er moet dus […]
  • Klaar voor de start…..28 juni 2015 Klaar voor de start….. De spanning valt op de gezichten van sommige deelnemers af te lezen. Nog even geduld,  om 13.00 uur zal de sirene weer klinken als startschot van de Allegorische Optocht. Vele Gorenaren […]
  • VIDEO: Terugkijken van de Allegorische Optocht27 juni 2018 VIDEO: Terugkijken van de Allegorische Optocht Veel lof voor De Rellie dit jaar tijdens de afsluiting van de Allegorische Optocht. Ze beloofden eenheid en ze leverden een prachtig geheel. De foto's spreken tot de verbeelding, maar ook […]