De voorlaatste etappe is volbracht

Waar de rest van Goor ontwaakt, zijn de deelnemers aan de Allegorische Optocht al volop bezig met de voorbereidingen. De opstelling wordt gemaakt na een enerverende derde etappe van het Schoolfeest, waarbij X-Static met het Goorse sausje voor de laatste keer optrad (foto). Het was gezellig druk in de Tent, al leek het iets minder druk dan de voorgaande avonden. Rond 02.00 uur werd de Tent schoongeveegd, waarna de echte adepten, veelal de jeugd, nog even naar de after-party gingen bij De Ster. Vandaag de slotetappe met de finish vanavond om 00.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Sfeervolle laatste avond in de tent dankzij PPM25 juni 2018 Sfeervolle laatste avond in de tent dankzij PPM Het is een bitterzoet moment, de laatste keer het Goors Victorie om middernacht. Nog één keer massaal meezingen met ons eigen lijflied, maar tegelijk weten dat het de laatste keer is dit […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Nagenieten van het Schoolfeest op tv…8 juli 2019 Nagenieten van het Schoolfeest op tv… De Schoolfeest-uitzendingen van Hofstreek TV worden komende zondag herhaald. Allereerst is er om 12:00 uur een verslag van de Seniorenreis en de Kinderoptocht. Vanaf 14:00 uur is de grote […]