Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht

Kump Wa Good is de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, dat werd zojuist bekend tijdens prijsuitreiking in de Tente. Ik & De Rest, die voorgaande vijf jaren wonnen, werden nu derde. De publieksprijs ging dit jaar naar Krange . Bij de grote groepen won ‘t Antiek de titel, bij de kleine groepen Sooitje. Struuk’n Duukers werd winnaar bij de kleine wagens. De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Struuk’n Duukers.


Gerelateerde berichten

  • Ik en de Rest wint Allegorische Optocht, publieksprijs ’t Antiek24 juni 2018 Ik en de Rest wint Allegorische Optocht, publieksprijs ’t Antiek Ik en de Rest is wederom de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, zo bleek zojuist tijdens de spannende prijsuitreiking in de Tente. De publieksprijs is door de toeschouwers […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)16 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Goed nieuws voor de vrouwen. Dit jaar zijn er weer twee soorten wij te verkrijgen in de Tent. Voorgaande jaren werd er gekozen voor een mix-wijn. Nu staat de droge en zoete variant […]
  • Rellie wil oplossing voor gat in de optocht18 april 2018 Rellie wil oplossing voor gat in de optocht De Goorse Biertent Rellie wil ideeén verzamelen om ervoor te zorgen dat zij, als sluitstuk van de Schoolfeestoptocht, niet te ver achter de rest van de wagens aankomen tijdens de rondgang […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Schoolfeestloodsen opgeruimd en klaar voor verbouwing2 juli 2017 Schoolfeestloodsen opgeruimd en klaar voor verbouwing Het is de traditionele afsluiting van het Schoolfeestseizoen voor de Goorse wagenbouwers. Schoolfeest 10 was gisteren weer gezellig met een biertje een barbecue en muziek in de […]