Kleurrijk in de Hof op Schoolfeestplein

Als de kruitdampen zijn opgetrokken van het Schoolfeest en de Tente weer voor een jaartje is opgeborgen is het plein vrij voor het volgende evenement dat voor komende zaterdag op de rol staat: Kleurrijk in de Hof. Daarbij staat ontmoeting tussen verschillende culturen centraal staat. Voor het vierde jaar presenteren de diverse verenigingen en instellingen zich en zijn er culinaire versnaperingen uit diverse landen. Kleurrijk in de Hof wordt, gezamenlijk, georganiseerd door Goor in Dialoog, Geloofsgemeenschappen Hof van Twente, Hof van Twentse Uitdaging, Muziekschool Hof van Twente, gemeente Hof van Twente, Salut en Vluchtelingenwerk Oost Nederland en is zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur op het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestplein kleurt rijk…6 juli 2019 Schoolfeestplein kleurt rijk… Het was ook dit jaar weer een grote hit met veel bezoekers. Kleurrijk in de Hof heeft zich als jaarlijks evenement inmiddels goed genesteld in de samenleving. Het Schoolfeestplein kleurde […]
  • Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs17 april 2018 Kleurrijk in de Hof zoekt ‘diverse’ organisaties of clubs Op zaterdag 14 juli is de derde editie van 'Kleurrijk in de Hof' op het Schoolfeestplein in Goor. Elke vereniging, stichting, bedrijf of organisatie kan zich daar tussen 11:00 uur en 16:00 […]
  • Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg17 mei 2017 Kleurrijk in de Hof krijgt een vervolg Het evenement Kleurrijk in de Hof dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, staat ook deze zomer weer op de rol. Diverse verenigingen en instellingen krijgen op zaterdag 15 juli […]
  • Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog13 juli 2020 Geen Kleurrijk in de Hof, wel Dag van de Dialoog Het multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof', op het Goorse Schoolfeestplein, gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft daartoe besloten omdat ondanks de versoepelingen er nog […]
  • Modeshow bij Kleurrijk in de Hof18 juni 2018 Modeshow bij Kleurrijk in de Hof Kleurrijk is het jaarlijkse evenement waarbij ontmoeting tussen de verschillende culturen in de Hof centraal staat. En daar hoort volgens de organisatie natuurlijk een multiculturele […]