Derde editie Struinen door de Tuinen

In ons Twentse Haagje vindt zondag de derde editie van Struinen door de Tuinen plaats. In tien deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden van kunstwerken. De grote verscheidenheid aan lustoorden in combinatie met kunst en muziek maakt deze Open Tuinen-route tot een mooie beleving. De definitieve routebeschrijving met alle deelnemende tuinen, kunstenaars en musici is verkrijgbaar bij Grand Café de Zon à € 2,50. Klik hier voor meer informatie over het evenement.

Gerelateerde berichten

  • Tweede editie Struinen door de Tuinen4 juli 2018 Tweede editie Struinen door de Tuinen Zondagmiddag 15 juli vindt in Goor de tweede editie van Struinen door de Tuinen plaats. In acht deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden kunstwerken en live […]
  • Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen22 oktober 2014 Verrassingsbezoek gedeputeerde voor asbestsanering tuinen En ineens was ze er. Gedeputeerde Ineke Bakker van de Provincie Overijssel was vanmiddag in Goor voor de officiële openingshandeling van de sanering van een groot aantal asbesttuinen in […]
  • Struinen door bijzondere tuinen…6 juni 2017 Struinen door bijzondere tuinen… In het kader van het evenement Heerlijck Zicht komt er ook een Open Tuinen-weekend. Dat wordt gehouden in Goor en Diepenheim van vrijdag 18- tot en met zondag 20 augustus. Mensen met een […]
  • Open huis De Wiene30 januari 2019 Open huis De Wiene Basisschool De Wiene houdt open huis. Op dinsdag 12 februari zijn de deuren geopend van 09.00 uur tot en met 12.00 uur. Ook in de avonduren zijn ouders van potentiële nieuwe leerlingen […]
  • Prijs voor Open Monumentendag19 oktober 2017 Prijs voor Open Monumentendag Wethouder Harry Scholten en Klepperderk hebben namens het lokale Comité Open Monumentendag de prijzen uitgereikt voor het Scholenproject Open Monumentendag Hof van Twente. Van 11 tot en […]