Allegorische Optocht in beeld

Het was weer een enerverende editie van de Allegorische Optocht. En dat leverde bovenal ook prachtig beeldmateriaal op. Op het digitale thuis van het School- en Volksfeest staan een aantal foto’s. En hier is de optocht in beeld te zien, gefilmd door Henny Bomans.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)24 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (15) * Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom […]
  • Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest26 juni 2016 Ook de jeugd vermaakt zich tijdens Schoolfeest De avond voor de jongeren uit Goor en omgeving was er een om in te lijsten. Traditiegetrouw veel mensen van 'buiten' maar erg gezellig. En dat kwam niet in de laatste plaats door de band. […]
  • Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht13 februari 2016 Muziekkorpsen met fietsen voorop in allegorische optocht Een noviteit tijdens de allegorische optocht tijdens het komende School en Volksfeest. De vijf muziekkorpsen zullen achter elkaar te horen en te zien zijn voor in de stoet. Dat is deze […]