Eline Edel nieuwe clubtrainster TV De Mossendam

Eline Edel wordt de nieuwe clubtrainster van de Goorse tennisvereniging Mossendam. De 21-jarige Goorse is een kind van de club en momenteel in de afrondende fase van haar opleiding Sportkunde aan de Hogeschool in Nijmegen. Daarnaast is ze toegelaten tot de KNLTB trainersopleiding. Beide opleidingen zal ze begin volgend jaar afronden. Haar afstudeeropdracht zal ze ook bij TV De Mossendam doen door een onderzoek te verrichten naar ledenwerving- en behoud.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het volgen van tennislessen kan contact opnemen met Eline Edel via 06-11971777 of e-mail: eline.edel@nulloutlook.com.

Gerelateerde berichten

  • Vriendjesmaand bij TV De Mossendam20 maart 2021 Vriendjesmaand bij TV De Mossendam TV de Mossendam heeft de maand april uitgeroepen tot 'vriendjesmaand'. De Goorse tennisvereniging wil de lokale jeugd graag kennis laten maken met de tennissport en wil daarom in de […]
  • Luchthal ingezakt door sneeuwval8 februari 2021 Luchthal ingezakt door sneeuwval De hevige sneeuwval heeft voor problemen gezorgd voor de Goorse Tennisvereniging De Mossendam. De tennishal op het sportpark is vandaag deels ingezakt doordat er een grote hoeveelheid op […]
  • TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics15 juni 2020 TV De Mossendam speellocatie van Special Olympics Twente gaat van 10 tot en met 12 juni 2022 het grootste landelijke sportevenement voor mensen met een verstandelijke beperking organiseren; de Special Olympics Nationale Spelen. En ook in […]
  • Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi30 oktober 2017 Hegemonie Goorse tennisjeugd tijdens uitwisselingstoernooi De jeugdleden van de Goorse tennisclubs GTC en Mossendam overheersten dit weekeinde tijdens het 4e ‘Hof van Twente Uitwisselingstoernooi’ waarin 45 kinderen streden om de prijzen. Er […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]